SNAPCHAT OVERZICHT #13: Ziekenhuis, Starbucks en werk!

Ondanks dat we laatst een ander overzicht zagen is het nu tijd voor de Snapchat Overzicht 13! Weet je hoeveel foto’s niet verschijnen op de website, want ik post ook quotes, informatie over mijn YouTube kanalen, wanneer wat online komt, dat ik heel trots en blij met jullie ben, maar dat zijn veel verticale afbeeldingen, waardoor ik ze niet publiceer. Daarnaast wil ik het platform een beetje scheiden, zodat het leuk is om mij te volgen op beide, maar opnieuw een hele reeks aan swatches, moest weer naar het ziekenhuis, ging met Pap naar de Starbucks en probeerde veel nieuwe producten uit!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Het was tijd om de Jeffree Star Liquid Lipsticks te swatchen, zodat ik ze kon gaan gebruiken! Er zitten twee oudjes tussen, namelijk een gloednieuwe Redrum en Prom Night die ik al eerder in bezit had, maar ze zijn zo fantastisch dat ik ze niet mocht missen in mijn winkelmandje.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Boven zijn de swatches net aangebracht en nog vochtig. De onderste foto’s laat de lipsticks zien hoe ze opgedroogd zijn, maar ook de intense, matte finish met de uitstekende pigmentatie.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

HAHAHA. Elke keer als ik de mok zie moet ik lachen, want Aaron Rodgers staat op de zijkant. Drink veel chocolademelk met slagroom en kopjes koffie, maar ook drank, haha!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ook ColourPop schoof voorbij, deze shoplog heb je al eerder kunnen zien, maar zonder de lipstick swatches. Opnieuw mat, goede dekking en mooie, zachte kleurtjes.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Serieus, sinds ik deze in bezit heb, draag ik niets anders. Soms ga ik zo ver, dat ik het aanbreng zonder foundation, bronzer of blush, maar alleen highlighter en lipstick. De Sleek Solstice Highlighting Palette will blow your mind!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ze is echt een oude bes, al haar botjes zijn zicht- en voelbaar, maar she’s still going strong! MomaPop heeft een eigen dekentje, omdat ze minder haar heeft, geen BabyPop om meer tegen aan te leggen en de winterperiode is al stevig voelbaar geweest, vandaar wat extra warmte voor mijn favoriete pop. Ze is zo lief!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik wilde wat nieuws uitproberen, namelijk de vleermuis winged eyeliner! Speciaal voor mijn badass gedicht, rijm, iets, wat ik vertelde in de video die voor sommigen koud op hun dak viel. Dat deed mij niet verrassen, je hebt altijd mensen die zich aangesproken voelen, dat is maar goed ook.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik gaf het een kansje, ging lekker lunchen met mijn broeder van dezelfde moeder, maar ging op het einde alweer bijna tegen de vlakte, wel minder dan eerst. Er zit écht verbetering in hoor, maar wel met diepe dalen. Anyway, ik kon wel mijn bord leegeten en het was zo lekker, damn. Wie had dat ooit gedacht dat ik geitenkaas zou eten? En sushi? Nu bik ik het met liefde!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Daarna gingen de gezusters Koning samen aan de slag buiten de deur, maar omdat ik last van flauwtes had was ik enorm vermoeid. Dat heb ik namelijk altijd als ik een flauwte of flauwvallen heb gehad, meteen moe en wattig in de kop. Gelukkig kon ik er wel wat uitkrijgen, ook qua ideeën, e-mails en dingetjes achter de schermen. Het was wel weer prettig om op een andere plek aan de werk te zijn!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Een kleine greep uit de collectie van de FOTD’s, maar ook make-up looks die niet op de website verschijnen, alhoewel vele een aftreksel zijn van looks die wel zijn verschenen. Deze zijn een tikkeltje aangepast.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

In mijn vorig Snapchat overzicht kon je zien dat ik naar de hartkliniek was geweest, maar er is nog geen duidelijkheid over mijn flauwtes, waardoor ik een hartkastje kreeg en zij mijn hartfunctie voor 48 uur konden volgen. Guys, never again. Je moet alles opschrijven, noteren, mag niet douchen en de plakkers jeuken enorm. Anyway, alles om weer de oude te worden!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik ging uiteten, omdat ik tijdens het eten altijd last heb van flauwtes, maar de wonderen waren de wereld nog niet uit, want je Koning had namelijk weinig tot geen flauwtes. Hoe de hel? Ja, ik snap het écht niet. Ergens ben ik ontzettend blij, want mijn herstel gaat steeds beter, mijn geheugen is ook aan het vooruitgaan, kan meer dingen onthouden en de flauwtes lijken ook minder te worden.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Hallo London Grammar, wat ben ik gek op jouw muziek, maar ook op de make-up look die ik namaakte voor de zaterdagse Meets Cynthia! Dit is trouwens Posh Spice van Jeffree Star, heel anders dan op de swatch, vind je ook niet? Misschien komt dat door de andere tinten. De kleur is nu een stuk koeler, maar nog steeds even mooi.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Terug in het grote ziekenhuis in Zwolle om mijn hartkastje in te leveren!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Samen met Pap ging ik naar de Starbucks, want wij beide zijn koffiedrinkers, alhoewel een Frappuccino niet koffie is in de ogen van anderen, maar die neem ik altijd, dus waarom afwijken? Aye. O ja, ook puntjes taart, de cookies and cream en de zalige worteltjestaart!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Herinner je mijn ziekenbezoeken uit het vorige artikel? Ja, toen sprak ik van een zonsopkomst. Nu maakte ik de zonsondergang mee, doordat we naar Zwolle moesten, waardoor we dit uitzicht hadden op de terugweg. Adembenemend!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

BRO, weet je hoe koud het is om te filmen?! Negen van de tien keer zit ik in een dun T-shirtje of een tanktop minimaal vier uur stil, waardoor je het koud krijgt. Blanket erbij, heerlijk! Ik kreeg dit dekentje trouwens van Naab voor kerst, sinds de feestdagen zijn we onafscheidelijk!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik ben weer volledig terug van vakantie, editen is weer begonnen, zo ook het filmen van video’s. De ene keer doe ik een aantal video’s per dag, de andere keer gaat het per video. Het verschilt, maar het wordt gedaan!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Mijn haar krul ik de laatste tijd steeds vaker weer, wel zonder hitte om het zo min mogelijk te beschadigen, maar wel om er FAB uit te zien. Het geeft ook veel volume, love that. Geen make-up trouwens, YOLO. Lekker achter de schermen werken

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Bij achter de schermen werken komt van alles kijken, van stomme errors tot aan schrijven van artikelen, editen van video’s, beantwoorden van e-mails, opzetten van samenwerkingen, het fixen van de upload gegevens, zodat alles in de beschrijving staat, maar ook oude artikelen worden opgelapt, foto’s worden opnieuw bijgewerkt qua informatie, maar het belangrijkste, het beantwoorden van comments!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

In de middag kwam familie Koning gezellig bij elkaar, Mom maakte goddelijke happies, waaronder kip in honingmosterd dressing, gewikkeld in bacon. Echt hemels!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

In de nacht, aangezien half één pas de wedstrijd begon maakte ik samen met Pap de laatste foodies klaar, namelijk Doritos met gesmolten cheddar cheese, chips met dipsaus en natuurlijk de pizzarolls die elk jaar verschijnen! Ja, we hebben food tradities, haha! De hotdog met cheddar cheese is er één van!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Pap en ik waren elkaars rivalen, aangezien hij voor de Falcons was en ik voor de Patriots ging, omdat de Packers verloren van de Falcons. De Falcons stonden grotendeels van de wedstrijd ruim voor, maar ik had hoop en uiteindelijk domineerde zij de eerste helft en kwamen de Pats keihard terug en wonnen uiteindelijk de Super Bowl! Supervet om te zien hoe het kan kantelen, dat blijft magisch bij football.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Tijd om weer te fotograferen! Ja, dit is de Morphe Brushes 35B Palette die ik al een jaar in bezit heb en veel heb gebruikt, maar toentertijd had ik uitslag op mijn arm, kon ik niet swatchen, maar wel productfoto’s schieten, zodat ik ermee op de ogen kon beginnen!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ondertussen legde ik ook nog nieuwe concealers vast en een nieuwe facepaint merk wat ik ga uitproberen, namelijk van Mehron. Ik heb er al veel over gehoord en gezien, maar ben zeer benieuwd naar de witte schmink, omdat deze bij mij nog weleens ‘breekt.’ Ze zijn romig, hebben goede pigmentatie en verschijnen vast in een review over een tijd!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Op naar de Morphe Brushes 35OS Palette met veel shimmers en neutrale tinten. Toevallig was ik dezelfde avond aan het swatchen van de felle oogschaduw palette van Morphe en merkte op hoe amazing de shimmers waren en tot mijn verbazing is bijna alles in de 35OS shimmer. YAS BABY! Tijdens het swatchen, bijna op de helft was mijn camera vol, maar kan niet wachten om hiermee te gaan make-uppen!

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik was bezig met het uitzoeken van foto’s voor in een artikel op mijn website totdat ik deze tegenkwam! Ik vind de foto superleuk, vooral omdat het onze relatie laat zien. Broederliefde en kanen for life, aye.

SNAPCHAT OVERZICHT 13

Ik wil wat vaker mijn Snapchat overzicht publiceren, omdat ik merk dat het veel word bekeken, jullie vragen er vaak naar, maar ook omdat ze mega groot worden! Zoals ik al in het begin zei, veel foto’s komen niet eens online, moet je nagaan als alles bij elkaar zat, wow. Ben benieuwd naar de nieuwe make-up producten, heb zin om weer in de make-up te gaan, zowel artistiek als special effects make-up! Wil je alvast een primeur hebben? Voeg mij toe op Snapchat onder de naam Queenkingg of screen mijn snapcode!

Heb jij Snapchat? En wat zie jij graag in het overzicht terug?

6 thoughts on “SNAPCHAT OVERZICHT #13: Ziekenhuis, Starbucks en werk!

  1. Zo leuk om dit altijd weer te zien!
    Ik ben echt al een jaar aan het twijfelen of ik die LA Girl concealers moet kopen, dus ik ben super benieuwd naar je review!

  2. Oooh, al those swatches, girl! Die JFS liquid lipsticks zijn echt to die for, prachtig! En natuurlijk geen Snapchat overzicht compleet zonder sushi en fabulous selfies ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *