Last week, I published my first book and was thankful for.. #141

Zondagavond was het zo ver, eigenlijk maandagnacht, namelijk de Super Bowl! Strijdend tegen de Falcons gingen de Pats met de beker naar huis, geweldig gevoel. Het was een perfecte start van mijn week waarin ik mijn allereerste Engelstalige eBook ging publiceren! Ondertussen was ik druk met dingen achter de schermen, waaronder oude artikelen, maar ook het beantwoorden van leuke comments! Last week, I published my first book and I was thankful for..

thankful 141

Super Bowl – de halftime show van Lady Gaga – de Patriots die de SB wonnen! – Utopia – schrijven – het krullen van mijn haar – swatchen + fotograferen van nieuwe items – Celblok H marathon – London Grammar – Kinder Chocolate – hoodie van de Packers – sneeuw – Smeris – beantwoorden van comments op YouTube – de Morphe Brushes 35OS Palette – bijhouden van social media – afronden van mijn mini boek – bezig met nieuwe dingen voor de site o.a. een logo etc! – 20,000 abonnees op mijn Engels kanaal! – lakken van mijn nagels – Buch buiten de Bajes – kijken van streetart films op YouTube – uitbrengen van mijn Engelstalig trypophobia eBook! – het bezoeken van mijn postbus – de bevroren omgeving – op bezoek bij Opa en Oma – de open haard – de troll video voor Valentijn12,600,000 views op mijn trypophobia video Adele – wandelen in de sneeuw – spotten van een vos – livestream van Mickelous Productions –  Mom’s homemade cookies and cream – livestream van MinxLaura123 – homemade sushi – rustige zondag – de spontane livestream die ontzettend gezellig was! 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  15/02/2017

  Ik heb de halftime show van Lady Gaga dus enkel in pics gezien, erg eh, shame on me!

  Reply
 • Jessica J.

  15/02/2017

  En vos gespot? Wahh! Wat een prachtdieren! Gefeliciteerd met je eerste e-boek!

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/02/2017

   Jaaaa, de laatste tijd met regelmaat! Er loopt er eentje in Lelystad rond, volgens mij het het dezelfde. :) Dankjewel!

   Reply
 • Irma

  16/02/2017

  Waaaat je hebt een vos gezien? Wat cool!
  En de livestream was inderdaad een groot succes!

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/02/2017

   Nouja, het mooie is nog dat ik een vos heb gezien, drie keer dezelfde op dezelfde avond, maar het allermooiste is dat dezelfde vos keihard tegen een bushokje oprende. Like.. THE FUCK! Wie gaat je geloven als je dat zegt?! Ik was zo blij dat ik met Naab was, anders had niemand mij geloofd! :’) Ik moest zo lachen, wanneer gebeurt zoiets? En gebeurt het überhaupt? Hahaha! Jaaaaa, livestream was AAN!

   Reply

Geef een reactie