essence Trend Edition Glitter in the air!

Glitters, glamour en sprankelend bladgoud, want laten we even héél optimistisch zijn, de feestdagen komen eraan! In sommige delen van het land is het al voorjaarsvakantie en precies over één maand is het Pasen! Een glanzende uitstraling is met de essence Trend Edition Glitter in the air gegarandeerd met kleuren als roze, verschillende metallic tinten, groene en paarsachtige!

essence Trend Edition Glitter in the air

Feestnagellak mag niet missen! Donkerpaars en palissander met een glanzende finish, metallic rosé-goud en donkergroen met een diamant effect zijn de ultieme kleuren. Verkrijgbaar in 01 Hey Gorgeous! , 02 live.love.shine!, 03 Too Glam to Give a Damn en 04 Born To Sparkle voor €3,39 per stuk.

essence Trend Edition Glitter in the air

Het moet er ook weer af, daarvoor hebben ze de nail polish remover gel ultra strong! Lekker makkelijk en de ultra sterke nagellak remover met een innovatieve gel formule verwijdert iedere nagellak, zelfs die met speciale effecten! Verkrijgbaar in 01 A New Manicure Is a New Beginning voor €1,89.

essence Trend Edition Glitter in the air

De metallic eyeshadow legt de focus op je ogen! De crèmige oogschaduws in een tube hebben een extreme metallic finish in de kleuren smaragdgroen, goud en rosé-goud. Eenvoudig en hygiënisch aan te brengen en blenden met je vingers. Verkrijgbaar in 01 Dream on!, 02 Smile! You’re beautiful en 04 Mirror, Mirror on the Wall.. voor €2,59.

essence Trend Edition Glitter in the air essence Trend Edition Glitter in the air

Wie al lang shopt bij essence kent deze oogpotloden vast wel de 2in1 metallic and matt eyeliner! Metal & matt, badass. Met de kleurencombinaties van de duopennen metallic groen met mat donkergroen en metallic rosé-goud met mat donkerpaars creëer je een subtiele als een party look. Verkrijgbaar in 01 Be The Jewel On My Crown! en 02 Be The Twinkle In My Eye! voor €2,39.

essence Trend Edition Glitter in the air

De essence eyebrow pomade pen is verkrijgbaar in een universele kleur die geschikt is voor het opvullen van veel verschillende kleuren wenkbrauwen! Het bevat een wasachtige textuur om je wenkbrauwen goed in doel te brengen. Verkrijgbaar in 01 Make Your Brow Wow! voor €1,99.

essence Trend Edition Glitter in the air

Diamanten zijn voor altijd! De fluweelzachte lippenstift die een erecatcher is dankzij de glamoureuze diamantvorm creëert zijdezachte, matte lippen in zacht palissander of donkerpaars. Verkrijgbaar in twee tinten, namelijk 01 Life is Too Short For a Boring Lipstick en 02 Can’t Buy Love, but Lipstick voor €2,39.

essence Trend Edition Glitter in the air

Overal glans, één van mijn motto’s. Deze druppels zijn echte multi-talenten! Ze geven een prachtige, gouden glans effect op je lichaam en gezicht! Enkele tips van essence zelf, mix ze met je dagcrème, foundation of bodylotion voor wat extra shine Verkrijgbaar in 01 A Little Shimmer Never Hurts voor €1,99.

essence Trend Edition Glitter in the air

Glans zo helder als een diamant, wie wilt dat nou niet! Met de gebakken textuur van de strobing poeder highlight haal je jouw beste punten van het gezicht naar voren met de lichtreflecterende pigmenten voor een fantastische shine. Verkrijgbaar in 01 When in Doubt, Add Glitter voor €3,39.
essence Trend Edition Glitter in the air

essence Trend Edition Glitter in the air

En hoe breng je de highlighter aan? Natuurlijk met de strobing brush! De kwast vormt zich eenvoudig naar de contouren van je gezicht dankzij de ergonomische hartvorm en is ideaal voor het aanbrengen van blush en highlighter. Verkrijgbaar in 01 Leave Sparkles Wherever You Go voor €3,39.

essence Trend Edition Glitter in the air

Een vrolijke, maar vooral schitterende – letterlijk en figuurlijk – nieuwe trend edition die jou in maart 2017 in de schappen van de Kruidvat en Trekpleister in Nederland liggen op te wachten. Voor de Belgische dames en heren gewoon bij de Kruidvat! De hoeveelheid glans doet mijn hartje sneller kloppen, maar ook de metallic eyeshadows in de tubes, interessant!

Ga jij wat van de essence Trend Edition Glitter in the Air aanschaffen? En wat heb jij op het oog?


One Comments

  • Irma

    16/02/2017

    Oehh, gotta love glitter!
    Ik heb nog niet gelijk een product dat eruit springt voor mij, maar ik ga wel even in de winkel kijken!

    Reply

Geef een reactie