Boyfriend Meets Cynthia!

Er zijn een aantal zaken die je gescheiden moet houden, zoals persoonlijke en zakelijke relaties om shit te voorkomen, lip- en oogproducten om infecties tegen te gaan en Baileys met cola, omdat het anders vies gaat gisten. Om terug te komen op het eerste punt, liefdesrelaties en mijn bankgegevens zijn niet aan de orde voor anderen, maar toch besloot ik één van mijn regels te doorbreken door deze boyfriend Meets Cynthia!

Boyfriend

Iemand die humor heeft, je altijd kunt laten lachen ook al gaat het om de stomste dingen, insides jokes of van die woordgrapjes waar je eindeloos op kunt voortborduren. De persoon moet wel een doel voor ogen hebben, ambitieus, houden van zelfspot, mooie handen, maar vooral schoon en hygiënisch. Ze zeggen dat je het soms dichterbij moet zoeken en dat deed ik. Misschien iets té dichtbij, haha! Kom op guys, dit hadden jullie kunnen weten! Neem trouwens deze alinea met een korreltje zout.

Boyfriend

Omdat het de eerste keer was dat ik de mannelijke kant indook op mijn Gay Pride look na, wist ik niet hoelang het ging duren en verzekerde mij met de Etos Aftershave Balsem op het gezicht met als Too Faced Shadow Insurance op de oogleden.

Boyfriend

Boyfriend

Ik begon eerst met het highlighten van mijn gezicht met de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation in Warm Almond, omdat ik voor een tintje donkerder ging dan mijn eigen huidteint, maar besloot om toch mijn volledige gezicht ermee te bedekken. Met dezelfde foundation alleen in de kleur Caramel ging ik contouren, lekker royaal, jukbeenderen grof aanzetten, mijn voorhoofd pakte ik wat aan door in het midden meer aan te brengen en nam mijn nek mee.

Boyfriend

Boyfriend

Daar bleef het trouwens niet bij, mijn neus verbreedde ik wat door de zijkanten wat te schaduwen, onderlip, boven de cupidoboog, wat de ooghoeken in werd geblend en de arcadeboog meegenomen. Laten we kleine ‘v’ van de ademsappel in de hals niet vergeten. Het puntje van mijn neus dipte ik ook in de donkere karamelkleur, omdat deze zo scherp is dat het een bitch kan killen. Over scherpe dingen gesproken, een goede streep langs mijn kaaklijn om die zo mannelijk mogelijk te maken.

Boyfriend

Boyfriend

We hebben de diepte erin gelegd, tijd om bepaalde punten meer aandacht te geven met de LA Girl Pro Conceal HD Concealer Porcelain, voornamelijk op mijn neusbrug en wat buiten de lijnen, zodat het groter oogt. Op mijn kin, waar ik de baard ga maken, mijn kaaklijn om de boel te versterken en in mijn ooghoeken om het daar een tikkeltje op te lichten. Natuurlijk ook wat onder de ogen in de vorm van een driehoek omhoog richting de jukbeenderen. Make them POP.

Boyfriend

Met een stippling brush dipte ik in de foundation genaamd Caramel van Max Factor en creëerde daarmee de basis van mijn baard en borsthaar. Voor laag nummer twee waar ik ook enkele zwiepende bewegingen mee maakte, zodat er haren ontstonden ging ik voor de Grimas Waterbase Facepaint in het bruin.

Boyfriend

Boyfriend

De wenkbrauwen bestonden uit drie producten, als ik stevig doorkammen met de NYX Tinted Brow Mascara in Espresso, meer haren toevoegen met NYX Eyebrow Pencil Taupe om er een donkerdere kleur aan te geven met de Grimas schmink. Ja, ik heb wat haren met de facepaint in het midden van mijn wenkbrauwen geveegd, anders was het té smooth.

Boyfriend

Boyfriend

Om het creasen onder mijn ogen en op de oogleden tegen te gaan depte ik de INGLOT Eyeshadow in 355 op de plek aan, maar ging met de 342 die ik eigenlijk voor mijn wenkbrauwen gebruik schaduw en wallen nabootsen onder mijn ogen, in de arcadeboog, bracht het ook wat aan op het bewegend ooglid zelf.

Boyfriend

De huid onder mijn ogen was net iets te glad, vandaar dat ik met Caramel nog wat sproetjes maakte, deppend met de restanten op mijn beautyblender eroverheen voor een natuurlijker effect. Mijn haar had ik omhoog gedaan, maar wel een soort van kuif uit de voorste lokken getrokken met een T-shirt die hoog in mijn hals sloot, omdat je anders wat vrouwelijke rondingen zou kunnen spotten. O ja, voor de boyfriend look had ik ook rekening met de opdruk gehouden, dit is namelijk een honkbal shirt!

Boyfriend

Ik had trouwens meerdere hairdo’s, maar dit was de meest geschikte! Het nepbloed druipt nog van mijn handen af, want ik zit met regelmaat in de meest extravagante make-up looks waar menig man stijl van achterover slaat, maar dit. Dit was apart. Niet de baard, niet de make-up technieken die eigenlijk het tegenovergestelde zijn, maar hoe zo weinig, zoveel kan aanpassen. Je zou het eens voor de grap moeten proberen, heel leuk om te doen! Deel wel de liefde hoor, ik wil het zien!

Heb jij jezelf weleens naar een man getransformeerd? Of je boyfriend opgemaakt?

Trouwens, sigaretten die niet branden op foto’s zijn een no-go, maarja, had weinig keuze toch. Het was puur voor de foto, maak je geen zorgen gappies.

3 Comments

 • Irma

  19/02/2017

  SO GOOD.

  Reply
 • F

  22/02/2017

  Echt super goed gedaan! Je lijkt zo echt op een vriend van me! Echt heel echt!

  Reply
 • Eva

  27/02/2017

  Heel gaaf gelukt!! Ik heb tijdens mijn visagie opleiding mijn vriend een keer als vrouw mogen opmaken, superrrr leuk om te doen!

  Reply

Geef een reactie