VIDEO: Female to male transformation!

Dagen van te voren was ik er al mee bezig, zowel het filmen van de tutorials als jullie een beetje warm maken voor de make-up transformatie die eraan zat te komen. Ondertussen wist ik dat niet iedereen het kon waarderen, maar hey, de boze berichten had ik al ontvangen, voordat het online stond, haha. Het gaf mij niet alleen héél véél plezier, maar ook kon ik na jaren de female to male transformation van mijn make-up to do list schrappen!

Female to male transformation

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ooit had ik Lady Gaga gespot als een man – inderdaad, dat was in 2011 – toen ging het op mijn to do list voor make-up looks die ik ooit wilde namaken. Weet je dat ik die foto er niet eens heb bijgehaald als inspiratie, maar ze best op elkaar lijken? Hoe dan! Het haar wat nu een trend is, een tikkeltje smoother, de sigaret en ook de opgestroopte mouwtjes.

De producten die ik voor de female to male transformation heb gebruikt:
– Etos Aftershave Balsem
– Too Faced Shadow Insurance
– Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond
– Max Factor Miracle Touch Skin  Smoothing Foundation Caramel
– LA Girl Pro Conceal HD Concealer Porcelain
– Grimas Waterbase Facepaint Brown
– NYX Tinted Brow Mascara Espresso
– NYX Eyebrow Pencil Taupe
– INGLOT Eyeshadow 355
– INGLOT Eyeshadow 342

female to male transformation

Het is een hele transformatie, een heel ander gezicht, maar alsnog was ik niet onder de indruk in de zin van creepy. Ik heb wel engere make-up looks in elkaar gezet die mij echt de kriebels gaven, maar deze niet. De baard vond ik wel wat hebben, maar ook hoe de adamsappel eruit ziet. Het is supertof om een keer uit te proberen en ook niet zo moeilijk, omdat de baard een enorm verschil maakt. Ik raad het je aan om een keer te doen, laat het mij wel zien, dat vind ik leuk!

Wat vind jij van de female to male transformation?


One Comments

  • Kiss & Make-up

    19/02/2017

    Ik zei ’t al op IG eh, ZO GOED echt! Jouw commentaar is altijd zo geweldig eh :-)

    Reply

Geef een reactie