De Burkely Romy Rock handtas!

Zo had ik in mijn tienerjaren een schoenen verslaving, naast mijn make-up gekte. Zo ontwikkelde ik al snel een ding voor clutches, maar inmiddels ga ik voor handtassen! Zwarte handtassen, zowel in hoogglans zwart als mat met ditmaal een diamantprint. De Burkely Romy Rock handtas is een nieuwe aanwinst in mijn extravagante kledingkast!

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Het is een redelijk compacte handtas. Kleiner dan de gemiddelde tas in mijn collectie, want met zo’m 30 centimeter in de breedte, 23 in de hoogte en 10 in de diepte is het een vrij bescheiden pareltje. Daarnaast gaat het ook om een small version, waardoor het ook lichtgewicht aan de arm is met zijn 800 gram.

Burkely Romy Rock handtas

De handvaten zijn mooi egaal, net zoals de zijkanten van de handtas, want de voor- en achterkant zijn bedrukt met een diamantpatroon, waardoor je echt zo’n eyecatcher krijgt! In het midden aan de bovenkant spot je nog de naam van Burkely die erin staat gegraveerd. Het gaat trouwens om de kleur zwart, maar deze valt in het echt meer antraciet uit.

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Je kunt de handtas afsluiten door middel van een rits, want aan de binnenkant bevindt zich nog een afgesloten vak, inclusief enkele vakjes voor o.a. de passen en smartphone. Het hoofdvak is vrij ruim, je kan er aardig wat in kwijt, denk aan agenda’s, maar ook iPads en kleinere boeken. Trouwens, de onderkant wordt beschermd door platte, metalen nopjes, zodat je de handtas kunt neerzetten op de grond, zonder dat het vies wordt! Er zit ook een verlengstuk bij, zodat je een schoudertas kunt creëren.

Burkely Romy Rock handtas

Burkely Romy Rock handtas

Bij de Burkely Romy Rock handtas wordt ook een extra stoffen tas geleverd, waarschijnlijk om daarin de designertas te kunnen opbergen, zodat deze niet kan beschadigen.  Trouwens ook ideaal om hierin de tas te vervoeren als je op vakantie gaat of uit logeren, maar ook voor de sportschool.

Burkely Romy Rock handtas

Laten we het hebben over het leer, want daarvan is het fashion stuk gemaakt! Het gaat om Wash Hunter leer, moeilijk om te vinden wat het officieel is, maar wel veel technieken over hoe je het mooi kunt houden, aangezien het leer in het begin vrij stug is, maar na mate van het gebruik steeds soepeler wordt en uiteindelijk natuurlijker oogt, maar ook een stuk mooier!

Burkely Romy Rock handtas

Je kunt er aardig mee variëren, van in de hand naar aan de arm en zo ook om je schouder, zodat jij je eigen draag voorkeur kan bepalen. Bij Marington, waar de tas vandaan komt, hebben ze meerdere damestassen o.a. handtassen en schoudertassen. De levering vond ook snel plaats, verliep soepel en uitstekend ingepakt, zodat niks kon beschadigen!

De Burkely Romy Rock handtas is verkrijgbaar bij Marington voor €99,95.

Heb jij een designertas? En welk is jouw favoriet?


3 Comments

 • Irma

  20/02/2017

  Ik heb een handtas die hier heel erg op lijkt! Alleen is is die van mij dan in een groot formaat en van een ander merk.
  Het zijn wel heel stevige tassen!

  Reply
 • Vanessa

  20/02/2017

  Wauw, wat een mooie handtas. Helemaal mijn smaak!

  Reply
 • F

  22/02/2017

  Oooo wat een mooie tas! Van goeie kwaliteit! Ik heb nog geen geld om een dure designertas te kopen maar misschien dat ik voor mijn verjaardag een tas van victoria’s secret vraag want een micheal kors tas is nog te duur helaas.

  Reply

Geef een reactie