Last week, I was thankful for.. #142

Met Valentijn in het vooruitzicht stond ook de uitslag van mijn hartkastje op de planning, waarvan alles goed is! Een drukke, ongeorganiseerde week met veel gezellige livestreams, ontzettend veel make-up looks met teveel kleur en glitters, maar ook goddelijke foodies van moeders, vierde ik met Naab de vakantie die is aangebroken en genoot van enkele series! Last week, I was thankful for.. 

thankful 142

Afstrepen van mijn to do lists – lakken van mijn nagels – Smeris -gezichtsmasker – Kinder Chocolate – China Glaze nagellak – Momapop – Years & Years – achter de schermen bezig – het maken van mijn mannelijke vriend – Vier handen op één buik marathon – mijn bril op sterkte – bloed shoots – wassen van mijn SFX kwasten – Smeris – London Grammar – kipkerrie – Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundations – de vele livestreams op YouTubeMom’s homemade kip pasteitjes – inspirerende mensen – vakantie vieren met Naab – Mom’s homemade rondo’s – Buch in de Bajes – artistiek bezig zijn – Morphe Brushes 35B Palette + 35OS Palette – oldschool rap – de lentegeur buiten – goed nieuws van de cardioloog – 12,800,000 views op mijn video! – de Happy Buddha producten van Rituals – livestream van MinxLaura123 – afstand houden van mensen – Sims 3 – Mom’s homemade cake – Modern Family – rustige zondag – het maken van homemade popcorn – dragen van buns – Utopia – de make-up livestream van zondagavond – Temptation Island.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  21/02/2017

  De grote Morphe palettes zijn the bomb eh! Ben zelf enorm fan van het 35OM palette.

  Reply
 • Irma

  21/02/2017

  Jaaa was echt een goed livestream weekje! Ik heb ervan genoten!

  Reply

Geef een reactie