Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush!

In de livestream van vorige week woensdag kon je het product al bewonderen, want toen deed ik een speciale unboxing van o.a. de Artdeco Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017. De laatste tijd ben ik veel in de live sectie van YouTube te vinden, vanwege de creatieve make-up uitbarstingen waar je het plaatje al kon bewonderen, namelijk de Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush!

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Een vrij eenvoudige verpakking op zichzelf wat minimalistisch oogt, maar het heeft ook zo zijn charmes en is makkelijk uit te pakken zonder rare nagelbrekende fratsen. De blush maar ook de oogschaduws komen in losse plastic containers met een afklikbare deksel, waardoor je ze zo kunt stacken in je make-up stash, maar de summer collectie heeft een limited edition Beauty Box waarin je drie oogschaduws in kwijt kunt of één blush. Ideaal ook voor onderweg, helemaal met de spiegel erin!

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Alsof de Artdeco goden mijn hebben gehoord, want dit zijn dé kleuren waarvan ik houd! Perzik tinten gaan uitstekend met een gele ondertoon, haalden het beste in mijn huid naar boven en ook dit pareltje doet dat. De textuur maakt het alleen maar beter, deze is juist romig, niet poederig, maar smelt samen met de huid. Artdeco test helaas nog wel op dieren in het buitenland o.a. China, waardoor het merk niet proefdiervrij is.

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Hoe zit het met de pigmentatie van de Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush? Dekt het wel? Ja zeker, het pigment is dik in orde, maar ook uitstekend op te bouwen als je van wat aanwezige wangen houdt. Zelf dip ik in de blush en met roterende bewegingen voorzie ik de appels van mijn wangen met het zoetzappige, maar warme tintje. Kortom, ideaal voor in de zomer voor de uitstekende sunkissed huid!

Het is een kleurrijke collectie, want ook de oogschaduws hebben iets lente- én zomerachtig, waardoor zowel de verpakkingen van de Beauty Box als de speciale applicator voor pigmenten met elkaar één zijn. De rest van de artikelen zal de komende weken volgen, so stay tuned!

De Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush is vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €8,95.

Heb jij de blush al gespot? En wat vind jij van het zomerse kleurtje?


One Comments

  • Irma

    23/02/2017

    Mooie kleur zeg!

    Reply

Geef een reactie