NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk!

Sensuele, lange wimpers die doen lijken alsof je falsies ophebt, zonder dat dit daadwerkelijk het geval is. Binnen een handomdraai wil je in de vroege ochtend klaar zijn, zodat je er toch goed uitziet en een half uur langer hebt kunnen slapen. De NYX Lush Lashes Mascara collectie heeft voor ieder wils wel wat, maar vandaag gaan we voor de NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk!

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

In de Lush Lashes Mascara collectie zitten zo’n zeven verschillende mascara met verschillende doeleindes en formules, waaronder het verlengen van je wimpers, het krullen ervan of zoals de NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk voor de grotere, vollere wimpers die intens zwart lijken.

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

De verpakking doet zijn naam een eer aan, want het is massief, maar zeer verleidelijk met de hoogglans zwart wat gecombineerd wordt met donker bordeaux paars. Witte opdruk met de informatie op de huls zelf, waaronder dat het lengte en volume geeft aan de wimpers en in de kleur zwart komt. Volgens NYX bevat de mascara ook vitaminen en is het merk dierproefvrij!

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

De bostel zelf is ook huge, de grootste mascara applicator die ik tot nu toe heb gespot. De tandjes daarentegen zijn gemiddeld qua lengte, misschien zelfs aan de korte kant. Het pakt voldoende product op, kan wat onhandig zijn voor de onderste wimpers, maar zigzagt als boter door de bovenste heen. Het pakt een groot deel van de wimperharen op, waardoor je meteen knallend resultaat hebt.

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara BadunkadunkInclusief nepwimpers.

Hoe zit het met de intensieve kleur? Uitstekend! Doordat de mascara borstel je wimpers aanpakt bij de wortel, dankzij de kortere stompjes op de applicator zelf kan je heel dicht op de huid komen, zonder dat het pijnlijk is en ook meteen vanaf daar kleur aanbrengen. Zelf heb ik blonde wimpers bij de aanzet en dan donkerbruin naar zwart, maar hiermee soak je de boel goed tot nachtelijk zwart.

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

NYX Lush Lashes Mascara BadunkadunkDeze foto’s bevatten nepwimpers.

Ondanks de grote borstel die redelijk stijf is, maar wel wat wilt meegeven krijg je geen klonten. Tot nu toe heb ik geen brok mascara tussen mijn wimpers ontdekt, misschien willen ze wel wat aan elkaar plakken aan de onderkant, maar verder is het tip top in orde. Gedurende dag kan de mascara wat gaan korrelen, probeer dit met een kwast weg te vegen, anders heb je de mogelijkheid dat je smudge vlekken krijgt.

NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk

Het geeft ze inderdaad lengte, vooral als ik mijn wimpers krul, waardoor ze nog langer lijken. Geeft het de volume die ze beweren? Ja, dat doen ze zeker! Volume in de zin van voller, sensueler en aanwezig. De NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk is zo’n mascara die ik draag op dagen dat ik geen nepwimpers op heb, omdat het mijn eigen lashes aanwezig genoeg maakt. Of als ik geen zin heb in nepwimpers. Of alleen mascara draag!

De NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €8,35!

Heb jij de NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk in bezit? En welke mascara van NYX is jouw mascara musthave?


4 Comments

 • Britt

  24/02/2017

  Klinkt goed moet ik zeggen! En een plusje dat het ook dierproefvrij is!

  Reply
 • Irma

  24/02/2017

  Die naam is fantastisch!
  Ik ben zelf altijd fan van grote borsteltjes, dus deze zal ik vast ook goed vinden!

  Reply
 • Astrid

  24/02/2017

  Ga hem gauw kopen. Ben benieuwd, bedankt voor de tip.
  Vind je gouden oogschaduw ook supermooi, van welk merk is die?
  En dierproefvrij!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/02/2017

   Dankjewel dame! De gouden tranen op de laatste foto met de glitters? Die is van Sugarpill, de Loose Eyeshadow in Goldilux, ook dierproefvrij! :)

   Reply

Geef een reactie