Kaylee DeFer Meets Cynthia!

Heb je van die dagen dat je slechte horrorfilms kijkt? Want daar heb ik de laatste dagen mijn tijd aan besteed, totdat ik een compleet nieuwe actrice spotte in één van de D-films. Ze verhuisde kop over hals naar LA voor een acteercarrière, straalde op het witte doek in Gossip Girl, maar helaas pas in seizoen vijf wat je Koning niet meer haalde, aangezien de Nederlandse televisie de serie besloot af te kappen, maar het was het lot. Kaylee DeFer Meets Cynthia!

Kaylee DeFer make-up

Ondanks dat ze onder het bloed weggestopt in één of ander SAW-achtig huis, zag ze er prachtig uit, kan redelijk acteren, waardoor ik een kleine research startte opzoek naar een unieke, maar toch gepaste Meets Cynthia-look. Een hint van aardetinten, wat brons en een nude lip om de Kaylee DeFer make-up look af te toppen.

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Het gezicht is vrij warm, maar eenvoudig! Om af te trappen met de URBAN DECAY Quick Fix spray als voorbereiding voor de Max Factor Skin Luminizer Foundation in Nude om daaroverheen weer te gaan highlighten met de L.A. Girl PRO. Conceal Concealer in Light Ivory en Porcelain. Wat extra van de lichtste concealer in de ooghoeken en daarover voor het oplichtende effect.

Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Alles caken met de BeeBee Matt All Day Compact Powder, zodat de NYX Highlight & Contour Pro Palette de schaduw erin kon leggen met nadruk rondom de jukbeenderen. De Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush op de appels van mijn wangen met als klap op de vuurpijl de Sleek Solstice Highlighting Palette!

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Met de Too Faced Shadow Insurance als basis vulde ik mijn wenkbrauwen in met de INGLOT Eyeshadow 342, zodat ik daaronder kon gaan highlighten met de INGLOT Eyeshadow in 355. Over naar de Morphe Brushes 35OS Palette waar ik een warme donkerbruine tint uit wist te vissen voor in de crease. Royaal vervagen, zodat ik de overstap kon maken naar de URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box ivoor de kleur Riff. Een warme oranje kleur met glitters voor in de binnenste hoeken van de crease en onder het oog.

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Op de buitenste ooghoeken ging ik voor Delete, want deze matte chocoladebruin zorgde voor de intense donkere rand. Deels ook onder het oog en Half Baked op het middelste gedeelte, maar wel over het gehele ooglid, inclusief de innercorners. Het was iets te goud, vandaar dat ik terug ging naar de 35OS Palette voor een koperkleur die ik vochtig aanbracht met de KIKO Mixing Medium voor het knallende effect.

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Met de NYX Vinyl Liquid Liner zette ik een strakke winged eyeliner erop, maar aan de binnenkant bracht ik de matbruin weer aan, deels ook over de eyeliner heen om de hardheid van het zwart weg te nemen. Het Bellàpierre oogpotlood in het zwart op de waterlijn, wimpers in de krul met de krultang en voorzien van de NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk, zodat een stel falsies van de Primark in de naam Sultry eroverheen konden worden geplakt met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

Ik moest improviseren voor de lippen, van de Catrice Be Natural Lipstick is een plaatje, maar om die elke keer te gebruiken als het op nude lips aankomt, nee. Ditmaal ging ik voor de LA Splash VelvetMatte Liquid Lipstick in Exposed, op het midden de lipstick Orange Soda van NYX en eroverheen de MAC Dazzleglass in Baby Sparks.

Kaylee DeFer make-up

Kaylee DeFer make-up

De combinatie van de lipstick, maar ook de eenvoudige glow op het gezicht en de warme finish van de oogschaduws rondom mijn ogen maakt het plaatje compleet. Het is een avond look, maar kan uitstekend voor overdag. Wat een contrast trouwens met de looks die ik de afgelopen periode heb gecreëerd en gepubliceerd, haha!

Wat vind jij van Kaylee DeFer make-up? En ken jij haar uit Gossip Girl?


Geef een reactie