EERSTE INDRUK VIDEO: ONYX Zelfbruinende doekjes van de Action!

Met de zomer in het vooruitzicht willen we vaak een tintje donkerder, zowel voor de bescherming van de huid als de illusie dat we al zo’n mooie zongebruinde huid hebben. Voorbereiding is het halve werk, vandaar dat ik alvast de Action in dook om de goedkope doekjes, namelijk de ONYX zelfbruinende doekjes op te kop te tikken, zodat we kunnen kijken of dit echt werkt, maar ook om zelfbruin fails te voorkomen. Tijd voor een nieuwe eerste indruk van de ONYX zelfbruinende doekjes!

onyx zelfbruinende doekjesBovenste arm is net in de tanningspray en de onderste niet!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Werkt het echt? Ja, het doet zijn werking, maar het eindresultaat is niet heel denderend, maar wat wil je voor die paar cent? Je krijgt inderdaad een donkere, zongebruinde tint ervoor terug, maar dan gaat het om hooguit twee tinten als ik over mijn linkerarm spreek. Mijn been is namelijk nog steeds even bleek als de ander, ondanks dat het wat gebruinder oogde na het aanbrengen ervan.

Op dit moment heb ik één gekleurde arm, maar als dit weer is weggetrokken wat een aantal weken duurt, ga ik aan de slag met de zelfbruin producten van de Primark. Hier kreeg ik ook geen vlekken, want die zit nog steeds op mijn elleboog, ik denk dat dit is gekomen, doordat ik een vest droeg na het aanbrengen van de ONYX zelfbruinende doekjes.

De ONYX zelfbruinende doekjes zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,49.

Welke zelfbruiner producten gebruik jij? En wat zijn aanraders?


One Comments

  • Elly

    11/05/2018

    Ik vind ze fantastisch jammer dat mijn Action ze niet meer heeft. Ik heb een prachtige lichtbruine teint na gebruik.

    Reply

Geef een reactie