Last week, I was thankful for.. #143

De laatste week van februari, maar wel een kunstzinnige week met veel voldoeningen, ondanks dat er activiteiten plaatsvonden die niet op de planning stonden. Veel werk gerelateerde taken die bleven liggen werden uitgevoerd o.a. het fotograferen van make-up producten, waardoor ik extra getriggerd word om in de make-up te gaan! Een gloednieuwe thankful 143!

thankful 143

The Kooks – Temptation Island – vooruitwerken – oldschool rap – opgeruimde kamer – schilderen – het nieuwe nummer van Hopsin – whiskey – gelakte nagels – Bourjois 1 Seconde Nagellak 18 – Kinder Chocolate – Utopia – Nieuwe Buren – cola met rum – borrelen met oma en Naab – Boer zoekt vrouw – Mom’s homemade dipsaus – kipkerrie – 24Kitchen – glitter sprays – Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush – bestellen van sushi – nailart – het uitproberen van zelfbruiner fotograferen van vele make-up producten – sushi met gefrituurde garnaal – URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box – de muziek livestreams op YouTube die dagen duren – NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk – de Nederlandse, stormachtige dagen – Celblok H marathon – heldere sterrenhemel – veel dagen in de artistieke make-up – avondjes met Naab – Modern Family – Sims 3 – Mom’s shoarma – de gezellige livechat op de zondag – knakworsten op brood met gesmolten cheddar cheese – 12,900,000 views op mijn video – mijn moderators in mijn livestreams – de bevestiging van de vijfde editie van de #48UURLIVE! 

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  28/02/2017

  Thanks voor de mod shout out <3
  Ben zelf rond de #48uurlive een weekendje weg (22e en 23e toch?).
  Mocht je de dagen erna nog live ben, ben ik zeker in de chat aanwezig!Naam *
  Irma

  Reply
  • Irma

   28/02/2017

   Ho, op het eind ging er wat mis haha!

   Reply
  • CynthiaKoning

   28/02/2017

   Alleen maar liefde toch! Hé shit, ik dacht dat je de 28ste bedoelde? Ik zei het in de livestream van afgelopen zondag, maar wist niet dat je doelde op het weekend ervoor. NOOOO! :(

   Reply

Geef een reactie