NYX Eyeshadow Whipped Cream.

Hoe vaak men wel niet tegen mij zegt dat ik teveel witte make-up producten in mijn make-up stash heb zitten, maar weet je hoe handig deze items zijn voor iemand zoals mij? Ja, nachtbrakers let op, want de NYX Eyeshadow Whipped Cream kun jij jezelf binnen no-time opfrissen! Witte items zijn een must voor een verfrissende, open blik, maar ook voor de dames en heren die van grote kijkers houden!

NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

Toen ik net NYX ontdekte hadden zij vrij simpele verpakkingen, kwamen de oogschaduws in kleine potjes, maar ze hebben een aardige metamorfose ondergaan. Nu verschijnen ze in hoogglans, zwarte containers met een schattig strikje aan de zijkant, waarmee je het product kunt openen. De deksel is transparant, zodat je de kleur kunt bezichtigen en aan de onderkant staat de naam + ingrediënten vermeldt.

NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

Wit is een kleur die mensen afschrikt, waardoor menig man het laat liggen, want wat moet je ermee? Veel! Je kunt het gebruiken als highlighter in de hoeken van je wenkbrauw, waardoor je de boel lift, maar ook in de ooghoeken, zodat je oogopslag groter wordt en frisser lijkt. Verder is het ook mogelijk voor op het ooglid en zelfs om andere oogschaduws lichter te maken. Denk ook aan het middelste gedeelte op het ooglid!

NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

De kleur is spierwit met een koele ondertoon, wordt ook niet geel bij het aanbrengen of na verloop van tijd. Het blijft dezelfde kleur gedurende dag, lekker mat, niet poederig en dekt gelijkmatig. De pigmentatie van de witte oogschaduw is ook extreem goed, zowel op de swatch als in mijn ooglooks.

NYX Eyeshadow Whipped Cream
NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

NYX Eyeshadow Whipped Cream

De NYX Eyeshadow Whipped Cream is makkelijk op te bouwen, ideaal trouwens ook voor in de crease als blendtruc, zodat je eenvoudiger kunt blenden en vlekken + randen in je oogschaduw kunt voorkomen. NYX is dierproefvrij én binnenkort ook verkrijgbaar in verschillende Douglas winkels in Nederland!

NYX Eyeshadow Whipped Cream

Het is zo’n oogschaduw die ik elke keer er weer bij pak, vooral in mijn pin up looks, waar je het perfect kunt aanbrengen onder de wenkbrauwen of om een oogschaduw een tintje lichter te maken. Wordt het een rebuy? Zeker weten! De NYX Eyeshadow Whipped Cream is een must have in je collectie, multifunctioneel product en de pérfecte wit die je niet mag missen.

De NYX Eyeshadow Whipped Cream is verkrijgbaar bij de Douglas voor €3,05.

Heb jij een witte oogschaduw in jouw collectie? En welke oogschaduw heb je van NYX?


2 Comments

 • Britt

  01/03/2017

  Deze is zo’n kleur die eigenlijk in je stash moet zitten, heel functioneel en handig!

  Reply
 • Irma

  01/03/2017

  De ideale kleur!
  En wat spotgoedkoop! Kan je niet mis mee gaan.

  Reply

Geef een reactie