Golden Goddess Meets Cynthia!

Mijn vriend heb je voorbij zien komen, want ook hij stond al een langere tijd op mijn make-up to do lists, maar hij was niet de enige. Het worden van één kleur was ook een must do, want wie wil nou niet veranderen in zijn/haar favoriete tint? Groen of turkoois zou raar zijn, maar een gouden tint kon niet missen, hallo Golden Goddess Meets Cynthia!

gouden make-up

gouden make-up

gouden make-up

gouden make-up

Geen gouden glitter poeders in mijn make-up collectie, vandaar dat ik voornamelijk in de oogschaduws dook. De poedertjes kunnen je wat droog laten lijken, helemaal met zo’n droge huid die ik heb en om dit te voorkomen maakte ik royaal gebruik van de URBAN DECAY Quick Fix. Daarnaast had ik een extra base nodig om de kleuren te laten spreken en daar schakelde de Max Factor Luminizer Miracle Foundation Nude in. Opnieuw een gulle foundation laag om op van start te gaan!

gouden make-up

gouden make-up

gouden make-up

Eerst naar de ogen waar ik het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden depte, de Morphe Brushes 35OS Palette erbij greep en de donkerbruine shimmer eroverheen aanbracht. Natuurlijk gaan we lekker smudgen, maar voordat ik daarmee aan de slag ging, eerst een crèmekleurige shimmer op het wenkbrauwbot en de bruine taupe oogschaduw in de arcadeboog om deze mooi te accentueren en door te trekken richting mijn haargrens.

gouden make-up

gouden make-up

Ben je klaar voor een tripje door het land van goud? Voor de gouden basis koos ik voor een gouden glanzende oogschaduw van Makeup Studio die helaas geen naam heeft, maar wel uitstekend voor dit klusje was. Niet alleen het gezicht ging ik de kleur, maar ook mijn hals, borst en oren. All in baby.

gouden make-up

gouden make-up

De volgende laag bestond uit de NYX Ultra Pearl Mania in Yellow Gold, maar voor de diepere, donkergouden kleur koos ik voor Sugarpill Loose Eyeshadow Goldilux. Beide pigmenten maakte ik vloeibaar met liters KIKO MILANO Mixing Medium, zodat ik het met mijn beautyblender genereus eroverheen kon bouncen. Voor de échte killer gouden dekking ging ik voor de ColourPop Super Shock Shadow in Telepathy!

gouden make-up

gouden make-up

Terug naar mijn ogen, waar ik opnieuw met de donkerbruine oogschaduw de onderkant van mijn waterlijn aanzette. Een sensuele, winged eyeliner mocht niet missen, inclusief de inner corners die ik gitzwart maakte met de NYX Vinyl Liquid Liner. Over gitzwart gesproken, een waterlijn die werd ingevuld met het Bellàpierre Oogpotlood in zwart, wimpers krullen en een gulle laag Yves Rocher Sexy Pulp Mascara. Hallo magnifieke nepwimpers van de Action en de DUO Lash Glue Dark-Tone voor een complete ooglook!

gouden make-up

O, toch niet, want mijn wenkbrauwen misten ik nog in het plaatje. Geen zorgen, want met het NYX Eye Brow Pencil in Taupe zette ik ze licht aan, gewoon voor een beetje uitdrukking en aanwezigheid. Mijn lippen hield ik bedekt met Telepathy, maar ging wel voor een contouring met dezelfde bruine oogschaduw uit de 35OS Palette, aangezien ik deze op de achtergrond had gewerkt met de foundation en gouden oogschaduws.

gouden make-up

gouden make-up

Het haar was een klusje, maar met de Snazaroo Waterbase Facepaint in Gold legde ik ook daar weer een coating aan, zodat ik het met een haarlak van Cien kon fixeren om er vervolgens een lading aan gouden glitterspray in te spuiten. Deze is afkomstig van de Action, écht een must have in je stash!

gouden make-up
gouden make-up

Een heel kunstwerk om te maken, aardig veel product wat erin op ging, waaronder een hele gouden oogschaduw van Make-up Studio, maar ontzettend tof om te maken! Het stond eeuwen op mijn to make list, was ontzettend tof om in elkaar te zetten, waardoor nog meer kleuren aan mijn lijstje zijn toegevoegd. Teveel goud, teveel glitters en een gouden wet look, slaaaay baby.

Heb jij ooit zo’n gouden make-up look gemaakt? En gebruik jij gouden tinten in jouw make-up look?

De foto’s zijn ietsjes aangepast qua kleur, omdat mijn camera de SHINE niet kon handlen. Well, he’s not the only one.

One Comments

 • Irma

  04/03/2017

  I LOVE IT!
  Zo tof!
  You shine bright like a diamond!

  Reply

Geef een reactie