VIDEO: Full face using only highlighters challenge!

Van de meest ranzigste special effects make-up looks met ogen die aan een spier bungelen, bloed tot op de muren of juist de eenvoudige back to school looks of simpele make-up tutorials voor beginnende make-up dragers. Ja, de aanvragen voor video’s variëren enorm! Daartussen vallen ook aparte challenges, zoals de bean boozled challenge en eentje die laatst werd geïntroduceerd door Mariya, namelijk de full face using only highlighters challenge!

full face using only highlighters

Voor als je niet bekend bent met de buitengewone make-up challenge, het gaat om een complete make-up looks, zoals je normaal doet. Dat houdt in je hele make-up routine van foundation tot concealer, bronzer, oogschaduws en meer in alleen maar highlighters! Een glanzende discobol moet jaloers naar je kijken, de glitters die verschijnen rond de kerst en verdwijnen in maart zien groen, want het glow-gehalte is een leveltje up!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de full face using only highlighters challenge heb gebruikt:
– Eyeko Highlighting Cream
– Essence Down on the Beach Bronzing Powder Love to be Sunkissed 01
– ColourPop Super Shock Cheek Sticky Sweet
– NYX Bright Idea Illuminating Stick Pearl Pink Lace
– NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam
– Etos Highlighting Illuminzer
– Etos Baked Bronzer 201
– Sleek Solstice Highlighting Palette
– Makeup Obsession Highlighter Pearl
– Makeup Obsession Highlighter Moon
– Nepwimpers van de Action + DUO Lash Glue Dark-Tone
– Wimperkrultang + Artdeco Color & Care Mascara Black
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo

Helaas heb ik geen foto’s van mijn shimmery make-up look gemaakt, waardoor ik de full face using only highlighters make-up challenge opnieuw wil gaan doen. Ja, zo gaaf was het om een keer het tegenovergestelde te doen. Ooit deed ik het met alleen maar nepbloed, wat een plakkerige zooi werd, maar het haalt je uit je comfort zone, want je moet improviseren. Niet alles zal er prachtig uitzien, maar dat is de uitdaging die je aan gaat! Probeer het een keer en laat mij meegenieten!

Heb jij de make-up challenge een keer gedaan? En welke wil jij nog graag zien?


One Comments

  • femketje

    05/03/2017

    FREAKING EPIC :D je spat gewoon van het scherm af :3

    Reply

Geef een reactie