L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory, Light Ivory en Porcelain!

We hebben van die make-up producten die ineens de beauty wereld domineren en dat geldt ook voor deze hot items, namelijk de L.A. Girl HD PRO Conceal! Ze worden niet alleen gebruikt voor het wegwerken van wallen en oneffenheden, maar ook voor het highlighten van het gezicht en het contouren tot een smaller formaat of om meer schaduw erin te leggen. Vandaag gaat het om Classic Ivory, Light Ivory en Porcelain!

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

Het zijn leuke verpakkingen, beetje fancy, maar niet teveel poespas. Zelf vind ik tubes prettiger werken, omdat je het meteen kunt aanbrengen, helemaal door de applicator die erbij komt, namelijk het kwastje. Je zou deze er ook nog uit kunnen trekken met een tang, waardoor je een standaard tube krijgt. Hygiënisch, praktisch en ideaal voor onderweg. Transparante verpakking, zodat je de kleur meteen kunt bewonderen.

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

Voordat ik de juiste kleur te pakken had heb ik nog een grootschalig onderzoek online gedaan, omdat ze enorm verschillen per swatch foto. Hierdoor besloot ik ook twee verschillende soorten concealers te kiezen en daarbij de lichtste tint, zodat ik eventueel kon mengen indien dat nodig was. Gelukkig nam ik drie soorten, want guys, het verschil is groot!

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

Laten we beginnen met de donkerste kleur die ik in bezit heb genaamd Classic Ivory, maar ook niet veel heb gebruikt. Dat komt voornamelijk doordat de tint niet overeen komt met mijn huidteint, maar merkte wel de overeenkomsten met de andere concealers. Ze blenden lekker, bouwen goed op, maar het is net een tikkie te donker en een tikkie te oh-oh-Cherso-achtig met een rozige ondertoon.

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

Dan gaan we een stap richting de lichtere kant met Light Ivory, deze kom écht in de buurt van mijn huid, een ware match voor een concealer! Soms kan het wat oranje achtig overkomen, maar ene keer meng ik de kleur en de andere keer is dat niet nodig. Met Light Ivory werk ik mijn oneffenheden weg, highlight op mijn voorhoofd, kaaklijn en kin, maar ook deels mijn jukbeenderen.

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

De aller lichtste concealer is Porcelain, zowel van het drietal als in hun ruime collectie, namelijk Porcelain! Uitstekend voor lichte dames en heren, maar ook voor het highlighten van het gezicht, dit doe ik voornamelijk onder mijn ogen, neusbrug, kin en wat op het voorhoofd + cupidoboog. Het bevat een goede gelige ondertoon, waardoor wij prima door één deur kunnen.

L.A. Girl HD PRO ConcealGeblend met de beautyblender.

Bij deze concealer heb ik wel wat op te merken, want als ik Porcelain onder mijn onder aanprik, dus op mijn wallen en ik blend de rest van mijn gezicht samen kan het wat gaan ‘prikken.’ Misschien is tintelen een betere omschrijving, maar aangenaam is het niet. Blend ik het daarna, dan merk ik hier niks meer van. Geen irritaties daarna, geen droge of rode huid.

L.A. Girl HD PRO ConcealZonder make-up, alleen met de URBAN DECAY Quick Fix.

L.A. Girl HD PRO ConcealAlleen met foundation.

L.A. Girl HD PRO ConcealMet de L.A. Girl HD PRO Conceal in Light Ivory en Porcelain.

L.A. Girl HD PRO ConcealDonkeroranje is Light Ivory en de lichte crèmekleur is Porcelain. Op sommige plekken heb ik de kleuren gemengd o.a. op mijn voorhoofd, kaaklijn en kin.

L.A. Girl HD PRO ConcealSamen geblend.

L.A. Girl HD PRO ConcealMet alleen poeder.

L.A. Girl HD PRO ConcealMijn complete make-up look, inclusief highlighter, bronzer etcetera.

Hoe zit het met de dekking? Ik ben verliefd! Ondanks dat het een kriem was om de juiste kleur te veroveren, zit het met de coverage goed. Het werkt roodheden op de achtergrond, wallen zijn verleden tijd en ook andere oneffenheden zijn vrijwel uitgewist. Gedurende dag gaan ze niet creasen, nadat je hebt afgepoederd of indrogen, waardoor lijntjes zichtbaar worden. De L.A. Girl HD Pro Conceal is ontzettend creamy, gemakkelijk te vervagen + blenden en prima op te bouwen indien dat nodig is.

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

L.A. Girl HD PRO Conceal

Ja, ik ben aangenaam verrast! Niet alleen doordat je zoveel keuze hebt uit kleuren, aangezien L.A. Girl vrij licht en donker gaat met de huidtinten, inclusief de kleurcorrigerende concealers, maar ook hoe de dekking is, dat ze dierproefvrij zijn én spotgoedkoop. Aanraders? Yeap, pas goed op de kleur, bestel desnoods een aantal verschillende, waaronder een lichtere, zodat je kunt mengen voor de perfecte match!

De L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory, Light Ivory en Porcelain zijn verkrijgbaar bij Beautyjoint voor $4(=€3,87), maar spotte ze ook al bij Boozyshop voor €4,99.

Heb jij een L.A. Girl HD PRO Conceal in bezit? En welke kleur heb jij? En komt deze overeen?


4 Comments

 • Eva

  07/03/2017

  Nice! Ik heb light ivory! Maar die is echt te donker en oranje voor mijn bleke huidje..
  Porcelain wil ik ook nog een keer proberen, want de structuur is wel heel fijn!

  Reply
 • Rosanne

  07/03/2017

  Wauw mooi effect! Misschien toch maar bestellen..

  Reply
 • Irma

  07/03/2017

  Ik wil deze!
  Zit alleen wel te twijfelen, want ik heb een hele lichte kleur nodig, maar met een roze ondertoon.
  Heb je enig idee welke kleur ik dan moet hebben?

  Reply
 • Britt

  07/03/2017

  Ik heb ze al een poosje op het oog, maar die allerlichtste zou denk ik wel goed zijn voor mijn huid, ze lijken me in ieder geval erg fijn!

  Reply

Geef een reactie