Last week, I was thankful for.. #144

De lente zit eraan te komen, de krokussen zijn alweer gespot en het snot loopt rijkelijk uit mijn neus. Ja, hooikoorts is een bitch, maar zin in de zomer heb ik zeker! Mijn geheugen laat mij de laatste tijd weer in de steek, waardoor er gebeurtenissen kunnen missen in de thankful 144, ondanks dat heb ik een zalige week gehad met leuke dingen in het vooruitzicht, waaronder de horror livestream, mijn overload aan artistieke make-up looks en veel vooruitwerken!

thankful 144

Vlogs van Nesim & Qucee – schrijven van rijmen – Vier handen op één buik – muziek livestreams op YouTube – eerste voorbereidingen van de #48UURLIVE! – chocolademelk met slagroom – Emilia Farthet bijwerken van mijn e-mail – ASMR – beantwoorden van mijn comments – Mom’s homemade loempia’s – vooruitwerken – Utopia – make-up challenges – rotten op Pinterest – Celblok H marathon – fotograferen van make-up producten – maken van mooie lipswatches – Idols terugkijken – de Nederlandse stormachtige dagen – 13,000,000 views op mijn video! – Nieuwe Buren – Mompopje – achter de schermen bezig – maken van kunstzinnige make-up looks – Mom’s homemade brownies met ganache – prikken van de datums voor de #48UURLIVE – URBAN DECAY Vice lipstick Firebird – de geur van de lente op zonnige dagen – avondjes met Naab spenderen – de livechat over mijn horror film – documentaires kijken – Sims 3 – Mom’s homemade lasagne – versgeperste sinaasappelsap – rustige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Irma

  08/03/2017

  Love it, weer een mooie week om dankbaar voor te zijn!

  Reply
 • Jessica J.

  08/03/2017

  Kan ik je moeder inhuren? ;-) Heerlijk dat ze zo’n goede chef is!

  Reply
 • Driss

  09/03/2017

  Sterkte met je hooikoorts! Ik weet helaas hoe het is.. Driss

  Reply

Geef een reactie