Ariana and the Rose Meets Cynthia.

Opzoek naar nieuwe muzieknummers, omdat ik alles al kan meerappen van G-Eazy, maar een nieuw nummertje on the side is niet verkeerd. Totdat dit ruig werd onderbroken door de Too Faced commercial die minuten duurde, maar bij het luisteren van het eerste deel was het redelijk plezant. Deel twee was ook te doen en bij het stuk waar ze losgaan moest ik research doen, want het is een Supercool nummer, namelijk Ariana and the Rose Meets Cynthia!

Ariana and the Rose make-up

Haar make-up looks zijn over het algemeen vrij eenvoudig, maar dat vind ik zo tof aan de Meets Cynthia’s! De ene keer moet je je brein kraken over de simpelste tinten, heb je hier en daar een gewaagde look er tussen en leer je producten uit je eigen stash echt kennen, omdat je moet improviseren.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Weet je dat ik helemaal mij niet meer zo vasthoud aan mijn favoriete items? Ik varieer de laatste tijd veel! Natuurlijk startte ik zoals altijd met een basis en in dit geval is dat de URBAN DECAY Quick Fix met als de Too Faced Shadow Insurance voor op de oogleden. Mijn wenkbrauwen besloot ik wat donkerder en intenser te maken met de NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash en een likseltje van de wax.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Daar bleef het niet bij, want mijn wenkbrauwen corrigeer ik de afgelopen tijd met de NYX Mineral Stick Foundation in Light en ‘set’ de foundation onder mijn wenkbrauwen met Wigwam uit de W7 In The City Palette. Ruig blende ik de KIKO Eye Shadow in 122, een donkerbruine taupe kleur, op het ooglid en ver daar beneden om de boel wat te accenturen. Hoog in de arcadeboog en wat in de ooghoeken.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Met de NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner maakte ik mijn waterlijnen zwart, zowel boven als onder en smudge dit naar beneden en wat op mijn oogleden met de Yves Rocher Botanical Color Eyeshadow Beige Racine Mat. Ze heeft vrij glanzende oogleden in de clip, vandaar dat ik wat van de UD Nocturnal Shadow Box in de oogschaduw Riff gemengd met Half Baked op het middelste gedeelte van mijn oogleden depte.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Mijn wimpers krulde ik en voorzag ze van een laagje Artdeco Color & Care Mascara in het zwart om ze meer kracht bij te staan. Geen nepwimpers, geen eyeliner, maar pure eenvoud voor een sensueel oogopslag.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Over naar het gezicht, want ook hier hield ik het vrij luchtig met de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond. Oké, ik ging wel royaal aan de slag met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Light Ivory en Porcelain, maar fixeerde het subtiel met de BeeBee Matte all Day Compact Powder en haalde mijn jukbeenderen naar voren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, waar ik ook een blush uit wist te wissen. De glow op mijn wangen creëerde ik met de Makeup Obsession Eyeshadow Lucky Charm en de highlighter Pearl van hetzelfde merk.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Eerst had ik de Jeffree Star Lipstick in Posh Spice op de lippen, maar deze was iets te grauw en ik had een warme hint van de LA Splash Velvet Matte Liquid Lipstick Exposed nodig met de NYX Lipstick Orange Soda op het middelste gedeelte van mijn lippen. Om dit af te toppen met de Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss in de kleur Sheer Pink.

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ariana and the Rose make-up

Ik sprak de dame herself via Instagram, nadat ik haar had getagd in mijn IG-verhaal en ze complimenteerde de make-up look, sprak over de overload aan highlighter die ze zeker kon waarderen! Ze is super down to earth, heel vriendelijk en in mijn mening een opkomende artieste die we vaker zullen zien verschijnen!

Heb jij het nummer al beluisterd? En wat vind jij van Ariana and the Rose make-up look?


2 Comments

 • Irma

  11/03/2017

  Wauw! Ik moet bekennen dat ik haar niet ken, maar dit is zo mooi natuurlijk!
  Heel verfrissend na veel looks met dikke eyeliner en nepwimpers (:

  Reply
 • Sandy

  12/03/2017

  Wow, wat een mooie en frisse look dit! You go gurl!

  Reply

Geef een reactie