Last week, I was thankful for.. #145

Mijn maandag begon weer fantastisch, joke. Starten met het gevoel alsof je een kater hebt, maar dat zonder drinken, alleen het verrotte, slapeloze gevoel. Er kwam niks uit mijn handen, geen woord uit mijn vingers en een koppijn waar ik U tegen zei. Gelukkig veranderde alles op woensdag, hallo productieve dagen en lekker weekend! Last week, I was thankful for.. 

“Go for it, no matter how it ends, it was an experience.”

James – homemade popcorn – kijken van documentaires – Idols terugkijken – verse sinaasappelsap – het Geheime leven van 4-jarigen (=is echt hilarisch!) – Vier handen op één buik – drankje doen – Utopia bij kijken – 6000 followers op Instagram! – weer posten op IG – warme chocolademelk met slagroom – de make-up tutorials van Jeffree Star en Lipstick Nick – het uitproberen van Mac ’n Cheese – creëren van face art – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box – Lorde – homemade tonijnsalade – het maken van een gruwelijke special effects make-up look – publiceren van veel reviews – Smeris – Momapop – Mouldlife nepbloed – de NYC lipsticks – lakken van mijn nagels – Temptation Island vooruitkijken – datum van de #48UURLIVE is bekend! – avonden met Naab spenderen – mooie lipswatches – Nieuwe buren – volle maan – de make-up livestream – Kinder Chocolate – 13,100,000 views op mijn video! – afstand nemen van toxic people – 7700 abonnees! – vlogs van Tony Junior.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    13/03/2017

    Oehh hoe was de mac ’n cheese geworden? Ben erg benieuwd.
    En de quote past 100% bij mijn week. Ik ben ontzettend uit mijn comfortzone gestapt en hoewel het niet helemaal het resultaat had waar ik op hoopte, ben ik toch heel blij dat ik het heb gedaan :)

    Reply

Geef een reactie