NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash.

Blok je wenkbrauwen volledig uit of verf je haar tien tinten donkerder, zodat je kunt zien hoeveel invloed de stoffige haartjes hebben voor je uitdrukking. Ben je net zoals mij blond? En heb je een lichte kleur wenkbrauw? Dan vraagt het om een wenkbrauwpotlood, maar als je bekend bent op dit terrein weet je hoe moeilijk het is om jouw tint te vinden. Van lipliners tot oogpotloden, oogschaduws en nu de ware NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash!

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Voor de dames en heren die hun haar verven in een exclusievere tint kan het extreem moeilijk zijn, maar ook als je niet van de verf partij bent is het een ware opgave. Gelukkig kwam ik al snel erachter dat oogschaduws ook hun werk doen voor het invullen van je wenkbrauwen, maar met één tint kom je niet altijd uit de voeten. Gelukkig heet NYX daar iets op gevonden met hun duo’s!

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Een klein bakje met daarin de twee tinten genaamd Taupe/Ash. Ze komen in totaal met zijn vieren, waaronder Blonde, Brunette en Dark Brown Brown. De verpakking heeft iets tofs doordat het een 3D-effect heeft met een diamant print boven de wax en een vierkant bij de twee kleuren zelf. De NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash bevat naast de poeders + wax een angled brush en een wenkbrauwborsteltje om de tinten lichter te vervagen.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Als eerst komt de wax, deze is transparant, was geen liefhebber hiervan, omdat mijn wenkbrauwen vrijwel altijd op hun plek bleven zitten. Toch besloot ik het een kansje te geven en sinds dien ben ik verkocht! Het is ideaal om de staarten in model te houden, wordt niet hard en kan vochtig blijven, maar loopt niet uit. Wel merkte ik op na enkele maanden dat de was wat ranzig wordt door het opstuivende poeder, maar of het nou iets is om je druk over te maken? Nah.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/AshDe wax, Taupe en Ash.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Laten we beginnen met de meest linker wenkbrauwpoeder, namelijk Taupe! Mijn twijfels had ik bij het zien van de kleur in de pan, omdat het meer olijfachtig is met een warme ondertoon. Geen taupe kleur te zien, meer een bruinige poeder met een golden finish. Het is wel de ultieme kleur voor de blonde knapen, omdat je deze met Ash zou kunnen aanvullen.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Dat is wat namelijk doe, want Ash is een stuk grauwer, koeler en compenseert de warmte, waardoor de kleur natuurlijker lijkt. Beide zijn uitstekend op te bouwen, smudgen ze makkelijk en vullen elkaar prima aan. Hier zit meer een grijzige ondertoon in met een taupe kleur.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Mijn wenkbrauwbasis bestaat voornamelijk uit Taupe, het middenstuk is vrij intens qua kleur, maar het begin en de staart vul ik in met Ash en ga wat ruig door de rest heen om het kleurbalans naar de koelere kant te tillen. Hierdoor heb ik een blonde kleur, dankzij Taupe en de asblonde finish van Ash voor de match met mijn haar!

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Het is écht een voordeel dat je twee wenkbrauwpoeders krijgt, zodat je kunt experimenteren! De ene periode ga ik voor wenkbrauwen die zo donker zijn als de nacht en de andere keer voor natuurlijke wenkbrauwen, maar in de zomer licht mijn haar op, waardoor ik ze opnieuw moet aanpassen.

NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash

Weet je hoe lang het product al wel niet verschijnt in mijn face of the days en Meets Cynthia’s?! Ik wissel het nog wel af, maar dat is om mijn make-up looks spannend te houden. NYX had mij al ingepakt voordat ik mijn blog begon, zij zijn ook nog steeds dierproefvrij, maar ook omdat het daadwerkelijk past bij mijn haarkleur!

De NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash is verkrijgbaar bij de Douglas voor €7,31.

Welke producten gebruik jij voor het invullen van je wenkbrauwen? En ben jij bekend met de eyebrow cake powders van NYX?


3 Comments

 • Bunnie

  14/03/2017

  Ik heb dit in het rood / bruin nooit wil ik nog een ander … tenzij ik weer natuurlijke brunette wordt, dan wil ik het in het bruin !!!

  Reply
 • Irma

  14/03/2017

  Mooi! Lijkt me heel handig!

  Reply
 • Britt

  15/03/2017

  Mooie budgettopper!

  Reply

Geef een reactie