SNAPCHAT OVERZICHT #14: WERK, LEUKE DINGEN EN HERSTELLEN.

Eindelijk weer een Snapchat overzicht met normale activiteiten! Geen doktersbezoeken en het ziekenhuis liet ik ook voor wat het was. Wel pakte ik rustig mijn leven weer op, bereid ik mij langzaam voor op de #48UURLIVE en ben ik druk bezig met de website, make-up looks en eten, haha! Tijd voor een Snapchat overzicht 14!

Snapchat overzicht 14

Nu ik aan het herstellen ben en de #48UURLIVE in het vooruitzicht heb krik ik mijn voeding wat op, probeer ik meer slaapuren te pakken en vooral een rustige mindset te houden. Versgeperste sinaasappelsap met.. cola.. oh. Ik had die niet gespot op de foto, haha! Wat erg!

Snapchat overzicht 14

Daarnaast ben ik ook druk bezig et het vooruitwerken van artikelen, zodat ik na de challenge met vakantie kan gaan om opnieuw weer mijn rust te pakken. Natuurlijk ook voor de komende weken + maanden en tijdens de #48UURLIVE. Inmiddels staat wel de review van L.A. Girl HD PRO Conceal online!

Snapchat overzicht 14

Er lagen wat pakketjes op mij te wachten bij mijn postbus die ik samen met jullie ging openen in de livestream, waaronder NYX, de lente/zomer collectie van Artdeco en de goddelijke producten van URBAN DECAY! This girl is on fire, want ook de UD Quick Fix is verschenen!

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Jongens, ik moet wat bekennen, maar producten fotograferen is niet mijn favoriete bezigheid. Ik vind het zalig om de nieuwste items te swatchen en gebruiken in mijn make-up looks, maar het werkje vooraf kan een kriem bij mij zijn. De laatste tijd is dit helemaal omgeslagen en fotografeer ik haast dagelijks! Hey, there’s always hope!

Snapchat overzicht 14

Dit pareltje zit sinds kort in mijn stash, namelijk de URBAN DECAY Vice Lipstick in Firebird. Het is een extravagante fuchsia kleur met blauwe shimmers die ik vastlegde op camera in videovorm op mijn Snapchat. Geen zorgen, als het goed is zijn de foto’s voor de review ook gelukt, inclusief shimmers!

Snapchat overzicht 14

Maandag, nope. Dolls, ik had mij toch een off day, dat was niet normaal! Het hield tot en met dinsdag aan, ondanks dat er écht gewerkt moest worden. Gelukkig kon ik wat dingen laten liggen en mij woensdag herpakken, maar wat een ramp. Zomer, laat je zien!

Snapchat overzicht 14

Een kleine greep uit mijn highlighter collectie voor de full face using only highlighter challenge!

Snapchat overzicht 14

Sinds Mom zelfgemaakte popcorn heeft ontdekt, ben ik verkocht! Sinds kort heb ik het zelf ook onder de knie en weet je hoeveel lekkerder dit is dan uit een zak? En gezonder!

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14
Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14
Snapchat overzicht 14

Een hele hoop aan make-up looks op een rij! Enkele foto’s dubbel om zo van een andere kant te zien, maar ook een royale dosis aan kunstzinnige uitbarstingen met hier en daar een tussenshot van geen make-up, wilde haren en alleen wenkrauwen.

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

The day after, nadat de lipstick iets teveel in mijn huid was getrokken.. oeps! Dit is inmiddels dagelijkse kost voor mij geworden, sommige lipsticks stainen nou eenmaal.

Snapchat overzicht 14

Mijn favoriete nagellak combinatie, turkoois met goud!

Snapchat overzicht 14

Ja, ik moet mij schamen, maar sinds kort kijk ik Temptation Island. Vanaf dit seizoen ben ik het gaan volgen, inmiddels loop ik een aflevering voor dan de Nederlandse televisie, maar het gaat heftig worden!

Snapchat overzicht 14

Editen, editen en nog eens editen! Van mijn Nederlandse video’s over naar mijn Engelstalige varianten en ook mijn maandelijkse video voor Make-up Actie.

Snapchat overzicht 14

AH! Gekkenhuis! Er viel ook nog eens sneeuw in Nederland. Kijk wat een plaatje!

Snapchat overzicht 14

De laatste tijd zit ik vaak in de nagellak, wissel van kleur, maak gebruik van nailart en doe lekker gek. Ik ging trouwens weer voor turkoois met goud. Ja, heel saai, maar ik houd ervan. De combinatie is zo lekker zomers.

Snapchat overzicht 14

Voor de livechat wilde ik nog even wisselen van achtergrond, maar de strijkbout stond een tikje te heet. Niet alleen brandde ik een gat in mijn doek, maar ook mijn hand. Super. Anyway, ik had wel een nieuwe kleur!

Snapchat overzicht 14

Meet onze gifkikkers, inmiddels hebben ze allemaal een naam! Dit is Mister Perfect, vanwege de perfecte, ronde plek op zijn kop.

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Snapchat overzicht 14

Pure horror dit! Ik had moeite met mijn trypophobia make-up tutorial, maar dit was een nieuw level van gore in mijn gruwelijke make-up looks. Bah! Het was wel tof om te maken en het bloed wat ik had gebruikt.. hands down!

Snapchat overzicht 14

Weer fotograferen, ditmaal producten die al een tijdje op zich lieten wachten. Tijdens de fotografeer sessie kijk ik altijd series, waaronder Nieuwe Buren, Celblok H, Temptation Island en meer.

Snapchat overzicht 14

Een jaar geleden werd de horrorfilm gepubliceerd en we hielden speciaal een livechat met winactie, waarvan één van de pakketjes op de bus ging. Ondertussen bezocht ik mijn postbus en haalde nieuwe pakketjes op.

Snapchat overzicht 14

Het was warm buiten en de pad mocht rondlopen in een bak, zodat hij niet op de grond was. Op dit moment is het daar nog te fris voor, maar he was happy! Happy Pad!

Snapchat overzicht 14

De dag dat we weer mochten stemmen, belangrijk om te doen! Vooral voor de vrouwen, omdat we niet altijd mochten stemmen en nu wel het recht hebben. Je Koning verscheen met haar goede gedrag en leverde een ingevuld stembiljet in.

Snapchat overzicht 14

Even naar de HEMA, want ik ging opzoek naar een nieuwe gezichtspoeder. Helaas werd ik gestopt bij de lipsticks, de lipglosses en het rijke assortiment aan lipproducten. Even tussen de oogschaduws gesnuffeld, de eyeliners bekeken, maar vond de gezichtspoeders net iets te duur. Ik ben opzoek naar een losse poeder, misschien dat ik weer overstag ga naar Ben Nye.

Snapchat overzicht 14

Hier kwam ik eigenlijk voor, de douchefoams van de HEMA! Mijne waren allemaal op, besloot de paarse weer mee te nemen en een nieuwe, namelijk de blauwe. De review zal van zelf verschijnen!

Snapchat overzicht 14

Ondertussen gaan mijn special effects make-up looks door, was wat voorbereidingen aan het treffen. Daarvoor had ik ballonnen nodig, hoop dat het lukt en als het goed gaat, zal de look je tegemoet komen.

Snapchat overzicht 14

Zoals ik al zei, ik was echt op dreef de laatste paar weken! Van make-up looks tot aan special effects looks naar verschillende reviews en ik heb wat leuks voor jullie in petto! Deze lipsticks hebben er iets mee te maken.

Snapchat overzicht 14

Uiteten gaan probeer ik wel, maar moet het vaak bekopen met de grond wegkoppen. Op een dag hadden we honger, zin in sushi en dit gebeurde. Het was zó lekker, goede kwaliteit, grote rollen, maar ook kleintjes met de juiste vulling. Er zaten ook kruidige kruiden op bepaalde sushirollen, rijpe avocado en wasabi waarvan je tranen in je ogen kreeg, NOM!

Snapchat overzicht 14

Druk bezig met lipswatches! Dit is er eentje van URBAN DECAY en die kun je binnenkort ontmoeten op mijn blog.

Snapchat overzicht 14

Opnieuw bezig met het schrijven van artikelen, lekker op mijn gemak in de middag met goede muziek op de achtergrond.

snapchat overzicht 14

Even lekker relaxen met Goe Gebakken op 24Kitchen! Dit is een dingetje wat ik nog moet leren, namelijk evenwicht zoeken in werk en ontspanning. De ene keer doe ik alles tegelijk en de andere keer helemaal niks. Ik moet hier écht een beter balans in zien te vinden, maar daar heb ik de volste vertrouwen in.

snapchat overzicht 14

De laatste tijd doe ik gewoon wat ikzelf wil, stream bijna elke zondag op YouTube in de vorm van een make-up sessie samen met jou en maak looks waarvan ik gelukkig word. Mijn gezondheid gaat vooruit op de flauwtes en geheugenverlies na, het content wat ik lever maakt mij trots en de band met jullie wordt als maar sterker, waardoor ik met veel plezier terugkijk op het begin van 2017!

Hoe was jouw eerste drie maanden? En wat zie jij graag in de Snapchat overzichten?


2 Comments

 • Irma

  16/03/2017

  Leeeuk!
  Goed dat je hebt gestemd! Altijd belangrijk!
  En girl, ik heb van de week 1 aflevering Tempation Island gezien en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind het echt heel vermakelijk :’)

  Reply
 • Britt

  18/03/2017

  Ik krijg altijd een instant happy-gevoel van al je prachtige make-uplooks, zo, zo mooi! Ik bleef maar wachten op het plaatje van de sushi (want hey, geen snapchat overzicht zonder sushi) maar degene die je plaatste, looks goood!

  Reply

Geef een reactie