Nicolette Kluijver Meets Cynthia!

In Nederland heb je presentators die zichzelf zijn, maar ook de presentaties kunnen er wat van af, voornamelijk bij BNN. Tot ons grote verdriet kreeg zij slecht nieuws te horen met diagnose, het voorstadium van longkanker, but she made it! Inmiddels is ze schoon verklaard, straalt ze nog steeds en een heldin op de Nederlandse televisie, Nicolette Kluijver Meets Cynthia!

Nicolette Kluijver

Zij was een natural beauty, want Nicolette Kluijver verscheen nog een lange tijd haast geen tot zonder make-up op het witte doek in diverse programma’s o.a. op BNN. Een vleugje mascara, meer niet. Langzaamaan veranderde dit, maar mijn favoriete make-up look bij de bekende Nederlander is de eenvoudige make-up look met een popping rode of oranje lipstick!

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Het is belangrijk om te beginnen met een goede basis, als eerst de URBAN DECAY Quick Fix als ‘primer’, de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden, zodat ik mijn wenkbrauwen vorm kon geven met de INGLOT Eyeshadow 342. Deze maakte ik zo strak als mijn T-shirt na het eten van teveel sushi met de NYX Mineral Foundation Stick in Light. Ik moet een nieuwe wenkbrauw tutorial opnemen, want deze techniek is het einde.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Bouncend met de beautyblender in de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation, op het gezicht tot ver in mijn shirt om kleurverschil te voorkomen, want de tint is geen match met mijn ‘originele’ huidkleur.  Zomer, waar blijf je? Ik moet bijkleuren, zodat ik niet teveel L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain moet aanbrengen onder mijn ogen en de rest wat oplicht met Light Ivory, voornamelijk rondom mijn voorhoofd, kin, kaaklijn en neusbrug.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Mijn gezichtspoeder is op, ben desperate opzoek naar een nieuwe, maar stuitte op de NYX #NOFILTER Finishing Powder in mijn collectie. Royaal bakken, zodat we dit samen kunnen laten smelten met de matte, toffee bronzer uit de NYX Love Contours All Palette. Laten we bij NYX blijven voor de kleur op de appels van mijn wangen, want met de Sweet Cheeks Blush Palette warmde ik de boel op. We knallen met de Makeup Obsession highlighter in Pearl op de jukbeenderen, eigenlijk alle punten in het gezicht waar ik highlight, because I love me some glow.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Minder glow op de ogen met Pure uit de Zoeva Naturally Yours Palette depte ik over mijn oogleden, haalde de lichte crèmekleurige tint uit de NYX Love Contours Palette voor in de ooghoeken en op het wenkbrauwbot, maar schoot weer terug naar de Zoeva Palette voor Soft & Sexy in de crease + outer v en een beetje onder de ogen om het één geheel te maken.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

De waterlijn friste ik op met de NYX Wonder Pencil Light, krulde mijn wimpers, dipte in de NYX Jumbo Pencil Milk voor in de ooghoeken, beetje Pearl van Makeup Obsession eroverheen en een hint van Casual Elegance uit de Naturally Yours om het wat op te warmen. Geen nepwimpers, maar de Artdeco Color & Care Mascara in het zwart.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Als ik kon trouwen met een make-up product, dan ging ik voor de vloeibare lipsticks van Jeffree Star. De formule, de dekking en de pigmentatie, maar ook de diversiteit, want Anna Nicole is dé matte oranje lipstick voor in de zomer. Met twee laagjes krijg je zo’n mooie velvet finish en een sprekende lipkleur!

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Dit zijn van die neutrale make-up looks die iedereen kan dragen als een echte queen of king. Je kunt er ook zo lekker mee variëren als het aankomt op de highlighter in de ooghoeken of op de jukbeenderen en wat dacht je van de lipstick? De combinaties zijn eindeloos! Toevallig kreeg ze deze week ook het goede nieuws te horen over haar gezondheid, mag haar verdere herstel spoedig verlopen!

Ken jij Nicolette Kluijver? En wat is jouw favo programma van haar?


One Comments

  • Irma

    19/03/2017

    Ik vind Nicolette echt een leuke vrouw!
    En zo’n lekker felle lipstick doet het altijd goed!

    Reply

Geef een reactie