VIDEO: Mijn dagelijkse make-up routine maart 2017!

Ondanks dat ik met regelmaat in de kunstzinnige make-up looks zit met een hint van teveel liquid lipsticks op de oogleden of teveel glitters daaromheen en wat dacht je van de bloed look die ik laatst maakte? Creëer ik ook de doodgewone make-up met de prachtigste aardetinten, de meest matte kleuren en helemaal als ik even snel de deur uit ga of er opgemaakt uit wil zien, dat is dit mijn dagelijkse make-up routine! Mat, weinig contrast, maar wel verzorgd en een full face make-up!

dagelijkse make-up routine

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De producten die ik voor mijn dagelijkse make-up routine gebruik:
URBAN DECAY Quick Fix
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
L.A. Girl HD PRO Conceal Light Ivory
NYX Highlight & Contour Pro Palette

dagelijkse make-up routine

dagelijkse make-up routine
NYX Mineral Stick Foundation Light
BeeBee Matte All Day Compact Powder 502
BeeBee Highlighter Powder
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Natural Eye Palette
Zoeva Naturally Yours Palette
NYX Wonder Pencil Light

dagelijkse make-up routine

dagelijkse make-up routine

dagelijkse make-up routine

INGLOT Eyeshadow 355
INGLOT Eyeshadow 342 (=wenkbrauwen!)
Artdeco Color & Care Mascara zwart + wimperkrultang
Primark Nepwimpers “Sultry” + DUO Lash Glue
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice

dagelijkse make-up routine

Natuurlijk draag ik er verschillende lipstick kleuren bij, waaronder rood, maar ook groen of de nachtzwarte kleur van Jeffree Star. Doordat je een vrij saaie basis hebt kun je deze als je net zoals mij bent, gek op kleur en een beetje durft de boel oppimpen met extravagante lipsticks, highlighters of een andere kleur in de ooghoeken. Draag de grootste nepwimpers of helemaal niets, het is aan jou! Doe waar jij je goed bij voelt en straal!

Wat is jouw dagelijkse make-up routine?


Geef een reactie