Last week, I was thankful for. #146

Geen off day, maar meer een off week, haha! Er werden dingen gedaan, maar ergens was ik ook veel aan het genieten, mijn rust aan het pakken en bezig met mijn mentale voorbereiding voor de #48UURLIVE. Eigenlijk mag ik ook niet klagen, want mijn e-mail werkte ik bij, oude dingen achter de schermen pakte ik aan en was weer actief op Instagram + Snapchat. Ik was een aantal keer weer buiten de deur te vinden, waaronder in het sushi restaurant waar het uitstekend verliep! Het was een overwinning in mijn herstel, ik had geen last van een flauwte, YAS BABY! Helaas ging het harsen op zondagavond wat mis, tweedegraads brandwonden en opgezwollen huid + lippen.. jeej.. Op naar de thankful 146 alweer!

thankful 146

Vooruitwerken – Catfish – bezig met voorbereidingen van de #48UURLIVE – gezichtsmasker – Smeris – livestream van MinxLaura123 – ossenworst op brood – Nieuwe Buren – G-Eazy – Jeffree Star Velour Liquid lipstick Anna Nicole – de warme zon – bezoeken van mijn postbus – gezellige avonden met Naab – spotten van de sinaasappel maan – Mom’s homemade bruine bolletjes – weer actief op Instagram met foto’s – reageren op IG comments – stemrecht – volgen van de verkiezingen – een bro uit de brand helpen – Idols terugkijken – HEMA douchegel – koffie verkeerd – Temptation Island – in de zon zitten – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – Mompopje – uiteten in het sushi restaurant – hebben van geen flauwtes tijdens het bezoekje in het restaurant! (VICTORY!) – bikken van softijs – interviews van Supergaande – knuffelen met Munt –  hebben van gezellige avonden met broeders – Jack Daniels met cola – bekijken van documentaires – nagellakken met nail art – Mom’s homemade kwarktaart – creëren van artistieke make-up looks – Celblok H marathon – fotograferen van nieuwe producten – het leggen van tarotkaarten – Mom’s homemade brownies – zelfgemaakte popcorn – Modern Family marathon – aan de site werken – Jeffree Star’s video – Boer zoekt vrouw – Sims 3.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  20/03/2017

  Weer een hoop om dankbaar voor te zijn!
  Wat goed dat je uit eten bent geweest en je niet flauw voelde! Een kleine overwinning (:

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Ja, het voelde zo goed! Ik had nog wel last van wat dingen, maar ging niet tegen de vlakte of iets. Girl, this is bigggg! Hopelijk heb jij ook een goede week gehad! <3

   Reply

Geef een reactie