URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird.

Vandaag is de lente officieel begonnen, we kunnen met de nieuwe lipsticks van URBAN DECAY variëren van felle knalkleuren tot de meest veelzijdige neutraaltinten! Juist heel intens, machtig of het tegenovergestelde, maar mij kennende gaan we all in met de meest extravagante kleuren, de URBAN DECAY Vice Lipstick FIrebird!

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

De toffe lipstick hulzen komen in de vorm van patronen die je kunt gebruiken in shotguns, meestal zijn deze gevuld met hagel. In dit geval gaat het om een gorgeous lipstick die komt in verschillende finishes, waaronder mega matte, comfort matte, metalized, sheer, sheer shimmer en de URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird is een cream. Als je actief bent op Instagram, maak dan gebruik van de #UrbanDecayNL om zo de andere UD-fans te vinden!

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

Een weerspiegelende huls met het UD logo aan de bovenkant, de naam aan de zijkant en de gouden onderkant kun je loskoppelen, zodat de lipstick te voorschijn komt. Opnieuw URBAN DECAY aan de zijkant en aan de onderkant verschijnt de kleur, inclusief de naam én de dekking. Wist je dat URBAN DECAY dierproefvrij is? YES!

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick FirebirdURBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

Bij het zien van de lipstick oogt het een stuk donkerder en verwacht je niet zo’n sprekende neonroze kleur, meer donker, bramen achtig en mat. Bij het swatchen doet het meteen zijn naam, Firebird, een eer aan, want de oplichtende fuchsia tint is een ware oogappel! Bij het swatchen worden meteen de blauwe micro shimmers geactiveerd die je goed kunt spotten in de armswatch en de lipstick zelf.

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick FirebirdHier heb ik de lipstick gecombineerd, maar de basis is Firebird.

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

Dankzij de blauwe glitters krijgt de lipstick een koele ondertoon, wat beide voor een een wittere glimlach zorgt en dat is bij mij altijd een pluspuntje! Daarnaast staint de lipstick enorm, waardoor bijwerken aan de binnenkant niet altijd nodig is, omdat je het minder ziet. Door de romige structuur die enorm prettig aanvoelt op de lippen, niet bloedt, overleeft het niet een maaltijd, wel een happie en een drankkie.

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird

Firebird dekt als een tierelier, is zo verdomd intens, maar ook multifunctioneel, want ik gebruikte het ook in mijn artistieke make-up looks. Pas wel op, het staint, dit was ik even vergeten, oeps! Geen zorgen, ben het gewend, eigenlijk hoort de lipstick op de lippen, maar ben graag een rebel. URBAN DECAY is wel één van de merken die mijn hart de laatste tijd heeft veroverd, inclusief deze power lipstick! Ze leveren kwaliteit, zijn dierproefvrij en gelukkig weer in Nederland verkrijgbaar.

De URBAN DECAY Vice Lipstick Firebird is verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL voor €19,50.

Heb jij een UD Vice lipstick in bezit? En welke kleur wil jij nog graag aanschaffen?


5 Comments

 • Britt

  21/03/2017

  Wat een toffe kleur!

  Reply
 • Jessica J.

  21/03/2017

  Wat een knallende kleur! Ik heb nog geen UD-lipstick in m’n bezit, maar wel de Eyeshadow Primer Potion, een 24/7 Glide-On Eye Pencil, een puntenslijper en het Naked2 palette. Liefde voor UD en het feit dat ze proefdiervrij zijn!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Oh girl, die oogpotloden! Ik heb ze tot nu toe alleen gespot op foto’s, maar absolute plaatjes! Ja, dierproefvrij, I’m living for it!

   Reply
 • Lotje

  21/03/2017

  Wauw wat is ie mooi! Je looks zijn zo ook zo gaaf! X

  Reply

Geef een reactie