Artdeco Color & Care Mascara.

Al eerder verscheen er een review van een Artdeco mascara, namelijk de Artdeco Long Lashes Mascara, die ik tot op de dag van vandaag nog gebruik, maar met de nieuwe Artdeco Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017 werd ik opnieuw verrast door een verzorgende en verlengende mascara. Maak kennis met de Artdeco Color & Care Mascara!

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Het valt mij op dat hun producten vernieuwend zijn, totaal andere verpakkingen, worden anders gepresenteerd, maar hebben nog wel die artdeco touch tot zich. Een moderne huls die komt in een uitzonderlijke kleur, beetje ijzigblauw met zilveren opdruk en matcht met de andere items uit de lente/zomer collectie.

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

De Artdeco Color & Care Mascara heeft een dubbele functie, zowel het zwart maken van de wimpers, als het verzorgen en verlengen hiervan. De mascara bevat natuurlijke aloe vera extract en verzorgende oliën die de wimpers voeden bij het gebruik van het product. Er zitten geen parabenen in, maar Artdeco is niet dierproefvrij. Zij verkopen namelijk nog steeds in China, hopelijk gaan ze dit aanpassen in de toekomst.

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Het borsteltje is ook interessant, want volgens Artdeco heeft deze een speciale kam die ervoor zorgt dat je wimpers netjes uitwaaieren en ze verlengd. We spreken van een siliconen borstel die wat meegeeft bij het aanzetten ervan, waardoor de ervaring prettiger is. Je kunt vlekkeloos de mascaraborstel tegen de wimperrand aanzetten en de tandjes zoeken hun weg naar een plek, zodat je vanaf de wortel tot het puntje in de mascara zit. De onderkant kan wel wat tricky zijn, omdat de borstel rechttoe, rechtaan is.

Artdeco Color & Care Mascara

Over naar de kleur, die is zo zwart en intens is als mijn ziel, maar ook de formule van de Artdeco Color & Care Mascara is plezant. Het is soepel, gaat niet afbrokkelen gedurende dag, smudge niet en blijft op zijn plek zitten. De mascara is niet waterproof, maar dat heeft mijn voorkeur!

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Mijn wimpers zijn wat dwars, alhoewel dat de laatste tijd wel meevalt, maar dat komt omdat ik minder nepwimpers draag. Hierdoor veranderen de stand van je wimpers in verband met de druk die erop komt te staan. Ze zijn donkerblond, haast bruin en kunnen een laagje mascara wel gebruiken. Met één laag zit ik goed, twee laagjes mascara doe ik haast nooit, maar kijk even naar het effect, my god!

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Ze komen meer tot hun recht, veel sprekender, maar hebben ook geen nepwimper meer nodig. Dit was ook de look waarvan ik mijn nepwimper oogmake-up was vergeten te fotograferen, omdat ik tevreden was met het eindresultaat. Even later heb ik ze toegevoegd om mijn make-up look compleet te maken, maar het is een mascara die ik draag als ik alleen mijn bril op heb en een lipstick. Of als ik geen zin heb in nepwimpers ben ik meer geneigd naar deze te grijpen.

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Artdeco Color & Care Mascara

Het resultaat is veelbelovend en ik had exact hetzelfde met de Artdeco Long Lashes Mascara, deze gebruikte ik namelijk ook zonder nepwimpers, omdat het effect zonder ook prachtig was. De Artdeco mascara’s komen hun beloftes na, de Artdeco Color & Care Mascara verlengd mijn wimpers of ze echt worden gevoed, daar kan ik weinig over vermelden, maar met het eindresultaat ben ik zeer tevreden!

De Artdeco Color & Care Mascara is verkrijgbaar bij de Douglas voor €13,95, waar je de rest van de Artdeco Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017 kunt vinden.

Heb jij een Artdeco mascara in jouw collectie? Of een ander product van het merk?


2 Comments

 • Irma

  24/03/2017

  Mooi! Ik gebruik nu echt een mascara waar ik niet over te spreken ben, dus dit wordt misschien wel een goede opvolger! Handig zo’n review!

  Reply
 • Britt

  24/03/2017

  Mooi effect!

  Reply

Geef een reactie