Vijf favoriete Meets Cynthia van 2017!

Helaas geen nieuwe Meets Cynthia deze week, ondanks dat ik een vette special effects make-up look had ingepland, maar afgelopen zondag gooide roet in het eten. Mijn donzige snor besloot ik eens goed onder handen te nemen, misschien iets té goed, want met mijn tweedegraads brandwonden is er geen haar meer rond mijn bovenlip te bekennen. Vandaag zet ik mijn favoriete Meets Cynthia van 2017 op een rij!

Meets Cynthia

Meets Cynthia

Het gaat niet op volgorde, maar de nummer één is toch wel mijn versie van London Grammar haar make-up look. Dit is inmiddels mijn dagelijkse make-up look geworden door de eenvoudig, het blenden kan veel tijd vergen, maar negen van de tien keer zit het mee. Vaak pak ik gewoon minder donkerbruine pigment op, maar met Posh Spice van Jeffree Star op de lippen, ik ben verkocht!

Meets Cynthia

Meets Cynthia

Een special effects make-up look mag niet missen, maar ergens was dit ook een beetje clickbait, want het ging niet echt om mijn vriend, wel om een mannelijk gezelschap. Oké, ik was het zelf! De vrouw naar man transformatie was tof om te maken, zowel om jezelf zodanig te veranderen dat je jezelf niet meer herkend, als het aanpakken van de punten die juist met een standaard make-up look naar voren wilt halen.

Meets Cynthia

Weet je wat ik de laatste tijd veel kijk? En met veel bedoel ik, ik keek het eerste seizoen van Modern Family in twee dagen. Ja, dat heb ik zojuist gedaan. Oh. Sofia Vergara is de bloedmooie vrouw van een oude vent, beter bekend als die gap van Married with Childern, maar ze is een plaatje om te zien. Niet alleen haar outfits, hairdo’s, maar ook haar make-up looks zijn gorgeous!

Meets Cynthia

Meets Cynthia

Hier heb ik veel plezier aan beleeft tijdens het filmen, namelijk de Valentijns make-up look voor 2017! Elk jaar wil ik wat nieuws proberen, iets geks, maar dit jaar ging ik voor het idee van Naab. Een make-up look waarbij je relatie net voor Valentijnsdag is uitgegaan of als je Forever Alone bent. Chocola hompen, Jack Daniels drinken en slagroom smeren. Het goede leven.

Meets Cynthia

Meets Cynthia

Het koste veel tijd, vooral veel product, maar de Golden Goddess is ook een favorietje! Dit was een look die al een langere tijd op mijn make-up to do list stond, maar mijzelf onderdompelen in één kleur is gelukt! Inmiddels heb ik al ideeën voor meerdere tinten, maar de eerste was goud. Veel glitters, grote eyeliners en wimpers waarop dragqueens jaloers worden.

Er staan nog niet veel Meets Cynthia’s online, aangezien we nog maar eind maart zitten, maar tot nu toe ben ik zeer trots op de bovenstaande make-up looks. Twee make-up looks, de vrouw naar man transformatie en de golden goddess, die van mijn lijst konden worden geschrapt naar het voltooien ervan en een nieuwe alledaagse make-up look waarmee je kunt variëren!

Welke is jouw favoriete Meets Cynthia van 2017?


4 Comments

 • Céline

  25/03/2017

  Ik zag idd op Instagram dat je er een rode snor voor terug had gekregen…. hoop dat je er geen blijvende plekjes aan overhoudt! Maar deze favo’s :))) The boyfriend look vind ik echt te leuk!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Dankjewel lieverd, hoop het ook niet! Het gaat wel al beter, heb voornamelijk nog echt een litteken plek en vellen, maar ik zie zeker vooruitgang. Hahah thaaaank you, die was zo leuk om te maken!

   Reply
 • Irma

  26/03/2017

  Aaah die laatste blijft echt wel A-MA-ZING.

  Reply
 • Eva

  31/03/2017

  Jij als man vind ik het gaafste!!

  Reply

Geef een reactie