VIDEO: #48UURLIVE 2017 trailer + informatie!

Het vijfde jaar is aangebroken, maar het was kantje boord i.v.m. mijn nasleep + herstel van de ziekte van Lyme, maar guys, kom op.. een jubileum kunnen we niet overslaan toch?! Rond de meivakantie is het al vijf jaar op rij raak, namelijk de #48UURLIVE 2017! We gaan weer streamen, gieren, lachen en brullen met toffe winacties en veel gezelligheid!

Klik hier als je de trailer van de #48UURLIVE 2017 niet kunt bekijken.

Wat is de #48UURLIVE? En hoe ontstond het?
Een kleine uitleg is wel zo gepast voor de dames en heren die nieuw zijn en niet bekend met het jaarlijkse concept van BEAUTY KONING, namelijk de ‘game’ stream die zo’n drie dagen duurt. De eerste jaren werd het de 48 uur challenge genoemd wat even later verbasterde naar de #48UURLIVE.

Bij GTA IV had je ooit een achievement die je kon vrijspelen, namelijk binnen 48 uur de hoofdlijn uitspelen. Tijdens één van mijn eerste livechats kwam het idee, ik had wat dingen geregeld en nu zijn we hier! We streamen zo’n drie dagen live, zowel met een chat als de gamestream die je ondertussen kunt bekijken.

In deze drie dagen neem ik jou mee achter de schermen, krijg je een kijkje in mijn leven, kletsen we over van alles en nog wat, maar voornamelijk make-up en de dingen uit de FAQ. Naab, mijn zus, zal ook verschijnen, we doen challenges, spelen de game uit en lakken onze nagels, zitten in de make-up en veel meer!

Klik hier voor de #48UURLIVE after movie van 2014.

Welke game ga ik dit jaar spelen?
Ergens wil ik terug naar de roots waarmee ik begon, namelijk GTA IV. Helaas doet mijn CD-rom het niet meer, waardoor ik niet zeker weet of dat hem gaat worden. Aan de andere kant heb ik van de vier jaar twee keer Saints Row gespeeld, meerdere keren ook mee gestreamd naast de #48UURLIVE zelf. GTA of Saints Row, ik ben nog in dubio! Laat gerust je voorkeur achter in de comments!

#48UURLIVE 2017

Dit jaar gaat de #48UURLIVE 2017 er anders uit zien dan voorgaande jaren, omdat ik na mijn vorige challenge de ziekte van Lyme kreeg. Hierdoor heb ik besloten kleine aanpassingen te doen, waaronder de tijden. Ik moet slapen, het moet. Het is het meest verstandigst. Ik zal shifts draaien van ongeveer 12 tot 12. Dat gaat er zo uitzien:

Vrijdag 21 april 2017 om 20:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 22 april 2017 om 13:00 uur tot 00:00 uur
Zondag 23 april 2017 om 13:00 uur tot 20:00 uur

Hoe kan je de chat volgen? En de game bekijken?
Ik zal de livechat waar wij kunnen praten en waar je mij kunt zien houden op YouTube. Volg mij op mijn Nederlands kanaal, zet je notificaties aan, zodat je helemaal niks kunt missen! Je krijgt updates wanneer ik live ben en de video’s die ik publiceer. Het zijn evenementen die ik inplan, soms kan het voorkomen dat ik er nog niet ben, maar dan kun je wel alvast praten in de chat. Pas op, er zijn moderators aanwezig die het gezellig houden! Misdraag je je? Dan word je verbannen. Er is een zero-tolerance beleid.

#48UURLIVE 2017

De gamestream zal lopen via Twitch, waar je mij ook op kunt volgen voor updates wanneer ik online ben. Mijn gamertag op de XBOX 360 is CynthiaKoning. Als je mij toevoegt krijg je ook meldingen wanneer ik inlog.

Klik hier voor de #48UURLIVE after movie van 2015.

Winacties en sponsoring:
Het vijfde jaar is speciaal, vandaar dat ik het wat groter wil aanpakken met de hele entourage, de setup, de dingen die we gaan doen, maar ook de winacties! De voorgaande jaren werd de #48UURLIVE o.a. gesponsord door de Nagelfabriek, NYX, Promiss, Koch Media en nog veel meer! Ook dit jaar ben ik weer opzoek naar sponsoren voor toffe winacties, lijkt dit je wat? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier op mijn e-mailadres.

Klik hier voor de #48UURLIVE after movie van 2016.

De allerbelangrijkste vraag is natuurlijk zoals je al in het schema hebt gezien + de trailer is de datum! De #48UURLIVE 2017 zal plaatsvinden om vrijdag 21 april 2017 om 20:00 uur op YouTube, dan gaan we van start. Even leuk openen met toffe dingen, misschien wel confetti en een babbeltje, meestal gaan we rond half negen gamen en zal ik het schema volgen. Het duurt drie dagen, dat houdt in dat ik zondag samen met jou afsluit om 20:00 uur! Ik heb er enorm veel zin in, heb mij goed voorbereid, zowel mentaal als lichamelijk, want de vijfde editie moet echt MIND-BLOWING worden! We kunnen dit, zie je vrijdag 21 april 2017!

Ben jij van de partij? En wat wil jij graag zien bijkomen in de #48UURLIVE?


2 Comments

 • Irma

  26/03/2017

  Aaaw, ik ga het zo missen dit jaar!
  Ik zat naar die foto te kijken in het artikel en DAMN ik was toentertijd bruin!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Haha girl, ya cray! Jammer dat je er niet bij bent, maar ik zal aan je denken dame! <3

   Reply

Geef een reactie