Last week, I was thankful for.. #147

De eerste dag van de week is belangrijk, maar mijn maandagen zien eruit zoals je een horror film zou schetsen. Een emmer latex die omviel, een weggesmolten huid, dankzij het waxen van mijn snor en als klap op de vuurpijl mensen die doen alsof ze mijn broeders zijn om mij uit te horen over het hebben van een blog. Tja, van je gappies moet je het hebben. Gelukkig heb ik mijn la mia famiglia nog + aardig geheugenverlies, waardoor ik dit aan het einde van mijn week was vergeten en had ingevuld met zalige activiteiten. Hello thankful 147!

ha. no.

The Vampire Diaries – Sims 3 – Mom’s homemade gezichtscrème – Modern Family marathon – ossenworst – Catfish – mandarijnen – in de zon zitten – knuffelen met Momapop – sudoku – chocolademelk met slagroom – uren spenderen op Pinterest – ASMR – HEMA douchegel G-Eazy – vooruitwerken – dumpen van fake friends – het in elkaar zetten van de #48UURLIVE trailer – drankjes doen op een doordeweekse dag, omdat het kan – Het geheime leven van 4-jarigen – Mom’s zongedroogde tomaten – dragen van geen make-up – items hebben voor artikelen i.v.m. mijn verbrande bovenlip – 6200 followers op Instagram! – homemade tonijnsalade met zongedroogde tomaten – Temptation Island – met mijn broeders het weekend inluiden – mijn nieuwe iPhone 7 – vrije zaterdag – 6 make-up loze dagen – drankje doen met Naab – Sleek Solstice Highlighting Palette – Rookie Blue – vieren van Paps verjaardag – pie – Mom’s homemade kip met bacon – gamba’s – chocolade en aardbeien ijs – hebben van een zalige zondag – 13,300,000 views op mijn trypophobia hand

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Irma

  27/03/2017

  6 make-uploze dagen? Nice!
  Ik ben al blij als ik er 2 heb in de week!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Yeah, omdat ik mijzelf had verbrand met harsen, besloot ik geen make-up te dragen, behalve met Paps verjaardag. Anders herkend men mij niet. :’) Mijn huid kon dit ook wel waarderen, in mijn vakantie hoop ik de 7 dagen te pakken. Bucketlist dingetje. JA. Dat staat op mijn bucketlist, hahahaha!

   Reply
 • femketje

  27/03/2017

  Wth, uitgehoord worden over je blog nog wel… sommige mensen! Hoop dat je kapotgewaxte huid snel opklaart ♡ het zag er zo pijnlijk uit :o

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/03/2017

   Ja man, word je niet goed van. Hufters. Dat heb je als je goedgelovig bent in mensen. :’) Ah joh, weer een les erbij. Dankjewel dame, deed ook wel pijn, maar voornamelijk is het nu vellenwerk, hahaha! <3

   Reply

Geef een reactie