NYX Gotcha Covered Concealer.

We hebben de #48UURLIVE in het vooruitzicht, dat betekent dat ik de beste concealers in moet gaan slaan, want het zijn vermoeiende, maar zeer leuke dagen! Eindelijk wordt het ook wat warmer in Nederland en zoals gewoonlijk zitten wij met het evenement in de tropische temperaturen. Een waterproof concealer is daarom wel gepast, hallo NYX Gotcha Covered Concealer!

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

Concealers in tubes, ik houd ervan! Geen gekloot met applicators die de bodem niet kunnen raken, maar het product volledig kunnen opmaken en het is hygiënischer. Een klassieke NYX touch met de zwart, versierde opdruk, witte letters en bepaalde stukken zijn transparant waar je de kleur kunt bezichtigen. NYX is zoals wij gewend zijn, dierproefvrij!

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

De structuur van de NYX Gotcha Covered Concealer is goddelijk, heel romig door de kokosolie, waardoor het perfect blend, maar het valt mij wel op dat het net iets te creamy is voor de normale/vette huid. Zelf heb ik een droge huid, waardoor dit een uitkomst is, geen velletjes die worden benadrukt, maar het glanst enorm. Je kunt het matteren met een gezichtspoeder, zodat de shine verdwijnt.

NYX Gotcha Covered ConcealerAlleen foundation.

NYX Gotcha Covered ConcealerFoundation + de NYX Gotcha Covered Concealer.

NYX Gotcha Covered ConcealerDe concealer breng ik voornamelijk onder mijn ogen in een driehoek aan, mijn neus, kin en voorhoofd.

NYX Gotcha Covered ConcealerFoundation, concealer en ondertussen aan het bakken met een gezichtspoeder.

Soft Ivory is een match met mijn huidskleur, een tintje lichter, wat ik liever heb bij een concealer, want je wilt de boel oplichten en heeft een royale, gele ondertoon. De dekking is oké, voldoende voor de gemiddelde make-upper, maar mijn voorkeur heeft full coverage, zodat er helemaal niks meer zichtbaar is. Vandaar dat ik het graag combineer met een andere concealer of een huidkleurige poeder die ook wat extra dekking geeft. Het pakt wel een pukkeltje aan, maar semi mijn wallen.

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Gotcha Covered Concealer

De NYX Gotcha Covered Concealer is waterproof, tot nu toe bleef het prima op zijn plek zitten, ook tijdens zweetbuien. Het is longlasting en gaat niet creasen als je het fixeert met een poeder. Kortom, een redelijke concealer om de boel mee te camoufleren als je van een natuurlijke dekking houdt!

De NYX Gotcha Covered Concealer is verkrijgbaar bij in de NYX Store, waaronder Amsterdam voor €7,65.

Heb jij een concealer van NYX? En welke is jouw favoriet?


4 Comments

 • Mariekke

  29/03/2017

  HEY Cynthia,
  Ik heb de NYX Gotcha Covered Concealer ook en ik vind ‘m ook goed en ga ‘m zeker gebruiken van de zomer ook omdat het dierproefvrij is!!!
  Xx

  Reply
 • Jessica J.

  29/03/2017

  Ziet er goed uit, afgezien van het feit dat hij inderdaad wel érg hard glimt!

  Reply
 • petra

  29/03/2017

  Ik heb deze ook gekocht onlangs. Ben er nog niet super van overtuigd, omdat ik hem inderdaad ook wat glanzend vind, maar ik ga zeker eens proberen afpoederen.

  Reply
 • Irma

  01/04/2017

  Ik kijk altijd uit naar reviews over concealers, want die gebruik ik bijna elke dag!
  Ik heb vaak goede verhalen gehoord over NYX concealers, maar ik ben toch echt alleen opzoek naar full coverage (:

  Reply

Geef een reactie