ARTDECO oogschaduws Hypnotic Blossom 2017!

De ARTDECO Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017 bestaat niet alleen uit de zomerse blush, de fantastische mascara die mijn wimpers alive maakt, maar voegt ook zo’n zes zijdezachte oogschaduws met hun opvallende kleurintensiviteit en uitstekende hold toe! Vier matte pastel- en twee parelmoer tinten geïnspireerd op de start van de lente met haar fleurige hortensia’s en dahlia’s. Maak kennis met de zes ARTDECO oogschaduws uit de collectie!

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

Net zoals de blush uit de Spring/Summer collection 2017 kun je deze verplaatsen in de compacte Beauty Box waar je zo’n drie oogschaduws in kwijt kunt voor bijvoorbeeld jouw dagelijkse looks, on the go of als je gaat logeren. Zelf liggen ze los in mijn stash en zit de blush in de box, maar de deksels van de shadows kunnen tricky zijn. Helaas test ARTDECO nog steeds op dieren, maar hoop écht in de toekomst dat ze dit aanpakken. Dit maakt het voor mij aantrekkelijker om hun producten aan te schaffen.

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

Het gaat namelijk om kleine, zwarte rechttoe, rechtaan verpakkingen, bevatten zo’n 0,8 gram en stevig is het niet echt. De deksel is moeilijk te openen in het begin, omdat het wat onhandig kan zijn, dat zie je ook op de foto. Ik schepte per ongeluk in mijn oogschaduw, voordat ik er een foto van kon maken, maar als je het kliksysteem onder de knie hebt is het te doen! Je kunt ze eraf klikken of schuiven, ze zitten redelijk vast, zijn transparant, zodat je de kleur kunt zien en bevatten namen!

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

Van links naar rechts:
114 Pearly Gerbera = Shimmery zachtroze tint
535 Matt Roselie = Matte roze-rood
540 Matt Vineyard Peach = Frisse, matte abrikoos kleur
561 Matt Vintage Hydrangea = Een delicate, matte beige
68 Pearly Cloud Dancer = Glanzende grijsblauw
585 Matt Eucalyptus Leaf = Donker, matte babyblauw

De structuur van de ARTDECO oogschaduws is adembenemend, alsof je boter aanbrengt, zo zacht! Het lijkt haast fluweel, blend ook als boter, waardoor je ze heel natuurlijk kunt aanzetten. Hierdoor zijn het tinten die je makkelijk overdag kunt dragen, omdat ze zo subtiel zijn. Kortom, ook voor de dames en heren die soms een kleurtje dragen en zich eraan durven te wagen!

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

Over naar de pigmentatie want die is er zeker wel! Men verwacht altijd knalkleuren, maar we hebben het hier om pasteltinten en de intensiviteit is er zeker wel! Ik was zwaar onder de indruk, zowel bij het swatchen als bij het aanbrengen van de oogschaduws, want ze zijn op te bouwen tot een krachtige kleur of juist heel nude en licht aanwezig.

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO OogschaduwsIn deze make-up look heb ik 585 Matt Eucalyptus Leaf gebruikt.

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO OogschaduwsHier ging ik voor M535 Matt Roselie en 540 Matt Vineyard Peach.

Weet je waar pasteltinten ook perfect voor zijn? Voor de overgang in je arcadeboog! Begin met één van de pasteltinten als basis, zodat je een rokerig effect creëert, voordat je de harde kleuren er tegen aangooit. Hierdoor krijg je geen lijnen of vlekken, maar het juiste ombre effect. Kijk eens aan, ook nog eens multifunctioneel!

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

ARTDECO Oogschaduws

Ze blijven inderdaad prima op hun plek zitten, gaan niet creasen bij mij en dagen zo dames en heren uit die wel een kleurtje uit willen proberen. De finish is prachtig, zijn totaal niet poederig, mat is mat en shimmers hebben een subtiel glansje. Mijn favoriet is toch wel 540 Matt Vineyard Peach, omdat deze het felst is, het gewaagdst en voor elke gelegenheid!

De ARTDECO oogschaduws zijn verkrijgbaar bij o.a. Topshelf, maar ook Douglas voor €4,95 per stuk. Bij beide winkels vind je ook de rest van de ARTDECO Hypnotic Blossom Spring/Summer Collectie 2017!

Heb jij ARTDECO oogschaduws in bezit? En welke is een aanrader?


One Comments

  • Irma

    01/04/2017

    Wauw wat mooi! Ben het ermee eens dat Matt Vineyard Peach wel heeeel gaaf is.
    Echt een unieke kleur!

    Reply

Geef een reactie