KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 16, 20 en 83!

Altijd als ik de KIKO in loop ga ik met een tasje naar buiten, omdat ik mijzelf nooit kan inhouden bij het zien van de schitterende oogschaduws die perfect zijn uitgestald onder het gave licht in de winkel. Mijn make-up stash is al aardig aan het uitdijen dankzij dit dierproefvrije merk wat zich langzaamaan over heel Nederland verspreid! Het gaat vandaag weer om de KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in de kleuren 16, 20 en 83!

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Dit vermeldde ik ook al in een eerdere review, namelijk de namen van de producten. De verpakking is uitmuntend, sluiten goed af, zijn makkelijk mee te nemen en een plaatje om te zien. Hoogglans zwart, transparante deksel, zodat je kunt zien met welke oogschaduw je te maken hebt, maar op de onderkant staat alleen een nummer vermeldt. Zodra ik het opzoek op de website komt er ineens een naam te voorschijn. KIKO, zet deze ook op de oogschaduw zelf, is nog leuker!

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Het zijn weer drie unieke kleuren bij elkaar met op kop de oranje kleur, genaamd 20 Pearly Tangerine. Het is een Koninklijke oranje oogschaduw met een aanwezige gouden glitter die ook zichtbaar is op de oogleden, niet heel intens, maar het valt te spotten. Dit is ook de minste kleur van de drie, omdat de dekking wat off kan zijn. Hierdoor is de kleur onaantrekkelijk om te gebruiken in mijn make-up looks.

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Natuurlijk kun je de KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 20 ook nat aanbrengen zoals de naam het al zegt en ook dat heb ik geprobeerd, niet in mijn make-up look, maar wel als swatch. De tint is enorm anders, een stuk donkerder, heel intens en de glitters werden geactiveerd. Kortom, volledig afgeschreven is deze niet.

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Een stapje lichter is de KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 16 Metallic Rosy Beige. Inderdaad een shimmery kleur met een hint van peach, maar ook rose gold. Ideaal voor de liefhebbers van lichte tinten, maar ook voor de dames en heren die van warmere highlighters voor op het gezicht houden. Ja, ik gebruik ook oogschaduws als gezicht highlighter, lekker multifunctioneel!

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Het is een hele charmante kleur die op kan gaan in de andere oogschaduws, vrij warm van kleur en doet mij denken aan de zomerse zonsondergangen. Zacht, lieflijk en prachtig voor ook op het middelste gedeelte voor op je oogleden. Dit is zo’n standaard kleur voor in je stash en makkelijk voor overdag kan.

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Ja, wat kan ik over de KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 83 Pearly Ivory? Ik houd ervan. Ik heb twee NYX Ultra Pearl Mania’s in White in mijn collectie, maar had er volgens mij drie, eentje is al op, tweede is aangebroken en de derde is een reserver. Je weet nooit. Dit had ik ook met een andere oogschaduw van KIKO, opnieuw spierwit en binnen no-time op. Witte highlighters zijn mijn musthaves!

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow
KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

De pin up look is mijn favoriet en zo’n parelwitte, ivoorkleurige oogschaduw is key voor als highlighter in de ooghoeken of voor op het wenkbrauwbot. Heel fris, blauwige ondertoon en laat je wakker doen lijken alsof je uren hebt geslapen en in mijn geval is dat nooit zo. Het doet wonderen! Extreem goed gepigmenteerd net zoals alle andere oogschaduws op de dekking van de oranje na, maar ook alle drie zijn ze uitstekend te blenden!

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Het is ook tof dat je ze zo goed kan combineren met andere tinten, ze zijn multifunctioneel en voor de dolls die van de wat rustigere kleuren houden, op de oranje oogschaduw na dan. Die is alleen voor de rebels, maar ook voor Koningsdag! Kortom, we hebben weer te maken met een tevreden klant, want KIKO MILANO weet budgetproducten te produceren die kwaliteit leveren!

De KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in 20 Pearly Tangerine, 16 Metallic Rosy Beige en 83 Pearly Ivory is verkrijgbaar in de KIKO MILANO Store in Amsterdam aan de Kalverstraat, maar ook gewoon in hun webshop voor €5,95!

Heb jij een KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in jouw collectie? En welke wil jij nog gaan aanschaffen?


4 Comments

 • Irma

  31/03/2017

  Looove ‘em.
  Die Rosy Beige is echt perfect voor elke dag. Die zou ik ook wel willen hebben!

  Reply
 • Britt

  31/03/2017

  Heel mooi pigment!

  Reply
 • Teddy

  31/03/2017

  Wauw wat zijn ze allemaal mooi en wat heb je er weer prachtige looks mee gemaakt!

  Reply
 • Thomas

  31/03/2017

  GO CRUELTY FREE!!!!!
  Love Youuuu!!!
  XXXxxxxxXXXXX

  Reply

Geef een reactie