VIDEO: Horror clown make-up tutorial!

Oh 1 april, het blijft een dag waar ik een gruwelijke hekel aan heb door de flauwe grappen, tenzij het op mijn blog of YouTube kanalen aankomt, omdat ik daar hilarische grapjes kan uithalen. Het artikel van gisteren was leesbaar, is ook daadwerkelijk een artikel, zodra je de tekst omdraait zal er een Meets Cynthia verschijnen, maar speciaal voor vandaag de clown make-up tutorial in een Engelstalige video, inclusief Nederlandse ondertiteling!

clown make-up tutorial

Het is een serieuze make-up look, maar ik besloot speciaal voor 1 april er een grappige draai aan te geven door alles het tegenovergestelde te laten afspelen. Bloed wat weer in de tube wordt geknepen, haar wat onder de bald cap uitkomt en de blazer die weer uitgaat, maar ook het schmink wat strook voor strook wordt teruggehaald. Het is puur toeval dat de trailer van It deze week werd gereleased, want de clown make-up tutorial stond op mijn planning, waardoor ik toch wat dingen van It ging gebruiken. Alsof het zo moest zijn! Check hier de Nederlandse prank video!

Klik hier als je de clown make-up tutorial niet kunt bekijken.

Het was héél awesome om het tandvlees te maken, omdat het iets is wat ik nog niet eerder voorbij heb zien komen, maar ook de kale kop was voor mij een eerste keer. Ik ben hooked aan dit soort freaky make-up looks, omdat je zoveel kan toepassen, improviseren en al die ranzigheid. YASSS! Trouwens, het Nederlandse kanaal CynthiaKoning  zal een nieuwe upload dag krijgen, waarschijnlijk het Engelse kanaal QUEENKINGSFX ook. Abonneer op de kanalen, zodat je niks mist, zet je notificaties aan, maar ook een update video over hoe en wat zal verschijnen. Dit was een kleine heads up!

Wat vind jij van de clown make-up look? En ga jij de film It in de bioscoop bekijken?

One thought on “VIDEO: Horror clown make-up tutorial!

  1. Brrr, gruwelijk! Ontzettend goed gedaan! Ik ga de film zéker niet in de bioscoop kijken, want ik ben slecht met horrorfilms, haha. Dan krijg ik gegarandeerd een hartaanval. Ik ben wel net aan het boek begonnen. Normaal gezien heb ik die 1 100 pagina’s wel achter de kiezen tegen dat de film verschijnt, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *