Last week, I was thankful for.. #148

Kan iemand even Alicia Keys optrommelen? Want this girl was on fiiiiire! Maandagen zijn bij mij minder succesvol, maar ik begon ineens lekker. Al snel knalde ik voor mijn special effects look + 1 april grap, had productieve werkdagen, werd vermaakt door heerlijke en hilarische series en voordat ik het wist stond er een zalig weekend voor de deur. Hey thankful 148!

thankful 148

Boer zoekt Vrouw internationaal – Sims 3 – The Vampire Diaries – einde van Rookie Blue – het maken van bald caps – Pinterest – Momapop – zure mandarijnen – de #48UURLIVE playlist op Spotify – Mom’s homemade bolletjes – bewonderen van kunst – vroeger opstaan – Utopia – achter de schermen aan het werk – Andy & Melisa – de warme avonden – bezig met SFX gerelateerde dingen – Yellow Claw – het filmen van mijn 1 april grap – vooruitwerken – spotten van de maan – Jack Daniels – het maken van tandloze bitjes – eindelijk weer in de make-up kunnen! – het bezoeken van mijn postbus – in de zon zitten – Mom’s homemade rondo’s – zuurstofgebrek door het lachen – Captain Morgan met mojito – voorbereidingen treffen voor de #48UURLIVE – de artistieke goth look – geweldige avonden met mijn favoriete broeder – Boef – 2 Broke Girls – homemade popcorn – 13,400,000 views op mijn video! – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo – Modern Family – de documentaire van de Jeugd van Tegenwoordig – mijn nieuwe upload dagen voor YouTube (nu elke zondag! Meer info volgt.) – het kijken van meerdere documentaires op YouTube – het hebben van een chille zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?

De foto in het artikel is niet van mij, klik op de foto voor de source.

One thought on “Last week, I was thankful for.. #148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *