Max Factor False Lash Epic Mascara.

Wist je dat er wekelijks wereldwijd meer dan 17 miljoen selfies de digitale wereld in worden gestuurd? Via Facebook, Instagram en Snapchat is ieder detail van onze make-up te spotten en dat vraagt natuurlijk om om een passende make-up look met in het bijzonder de mascara die er perfect tegen opgewassen is. Daarom introduceert Max Factor, de Max Factor False Lash Epic Mascara zodat geen één wimper onopgemerkt blijft!

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

Ik heb een deja vu, want de huls doet mij namelijk denken aan Clump Defy en dat is een oldschool favoriet, net zoals de Max Factor Masterpiece Mascara! Een frisse, gouden mascara huls met een schuin afgesneden bovenkant, de naam rondom de onderkant inclusief om welke kleur het gaat, namelijk zwart. Max Factor test niet in Europa op dieren, maar wel in China, waardoor het merk niet dierproefvrij is.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

Laten we het hebben over de applicator, want dit is een exclusief stuk! Het is grof, groot en bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder het middenstuk die al zo’n vier mascaraborsteltjes bevat. Hierdoor ontstaat een soort van plus teken als je het van bovenaf bekijkt en natuurlijk het stekelige bolletje aan de bovenkant.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

De mascara borstel brengt de substantie aan en de formule daarvan ervaar ik als zeer prettig! Het is soepel, nachtelijk zwart en bevat meer water dan de gemiddelde Max Factor mascara, waardoor je langer je wimpers in model kunt brengen. Daarnaast geeft het ook een shine, dankzij de gloss polymer! De Max Factor False Lash Epic Mascara blijft gedurende dag uitstekend op zijn plek zitten, gaat niet korrelen of afbrokkelen, uitlopen of smudgen.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic MascaraZonder mascara, maar wel gekruld met de wimperkrultang.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

MAX FACTOR False Lash Epic MascaraEen laagje van de Max Factor mascara.

MAX FACTOR False Lash Epic MascaraInclusief nepwimpers.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

Oké, ik krab mijzelf even achter de oren, want de swatch foto’s zien er niet veelbelovend uit. Zwart zijn ze zeker, maar ik mis toch het epic-effect. Mijn wimpers blijven klonteren, omdat ik denk dat het borsteltje teveel product oppakt, ondanks dat ik veel nog aan de huls afsmeer, voordat ik het product aanbreng.

Max Factor False Lash Epic Mascara

Max Factor False Lash Epic Mascara

Tijdens het reviewen ben ik erachter gekomen dat de mascara komt met een gebruiksaanwijzing, want de gebogen kant is voor het definiëren en het doorkammen van de wimpers en de rechte zijde om de boel te voorzien van de donkere formule. Het zou kunnen dat hierdoor mijn wimpers meer zijn gaan klonteren, omdat ik het gebruik zoals elk ander het zou doen en niet volgens het officiële stappenplan. Wel gebruikte ik het bolletje om zo de klonten te verminderen + te separeren, aangezien dat ook niet succesvol verliep.

MAX FACTOR False Lash Epic Mascara

De mascara borstel pakt wel al mijn wimperharen op – check ook de hand swatch hoe mooi hij het verdeelt, alles wordt meegenomen van de huid! –  ondanks dat het wat moeilijk is aan de binnenkant, maar de aanzet krijgt een goede boost. Het dotje werkt hiervoor ook ideaal, omdat je bij kleinere oppervlaktes kunt komen, dat geldt ook voor de onderkant, omdat het met een grotere mascara borstel toch tricky kan zijn.

Max Factor False Lash Epic Mascara

Max Factor False Lash Epic Mascara

Ik heb de Max Factor False Lash Epic Mascara al meerdere keren gebruikt in verschillende make-up looks, maar telkens valt het mij op hoe klonterig mijn wimpers eruit komen of dat ze aan elkaar gaan plakken. Gebruik ik er nepwimpers overheen dan is het een plaatje! Het zou natuurlijk kunnen komen doordat ik het stappenplan niet volg, maar daar was ik ook niet achtergekomen als ik het persbericht niet had gelezen, waardoor vele het waarschijnlijk niet eens gebruiken. Het kan natuurlijk ook aan mijn wimpers liggen, doordat ik teveel nepwimpers draag, want dat is mijn struggle, haha!

De Max Factor False Lash Epic Mascara is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €17,99.

Heb jij de Max Factor False Lash Epic Mascara in bezit? En wat is jouw mening over het product?


2 Comments

 • femketje

  04/04/2017

  hmmz, ik denk dat ik deze skip! thanks voor de eerlijke review :D

  Reply
 • Irma

  04/04/2017

  Hm, ik vind hem er ook wel klonterig uitzien!
  Ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte mascara, want mijn favoriet is uit het assortiment gegaan :(

  Reply

Geef een reactie