Sleek Solstice Highlighting Palette.

Trendy make-up producten zijn vaak overhyped, men gaat mee in de stroming en zelf ben ik niet echt een opvolger van de hot items, totdat ik het razend populaire product meerdere keren mij zag passeren. Het is de highlighter onder de highlighters, zeg maar de Lamborghini in mijn ogen, Rolls Royce voor anderen, namelijk de Sleek Solstice Highlighting Palette!

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting PaletteSleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Houd je adem in, want de verpakking is adembenemend! Een gouden, reflecterende spiegel waar je helaas elk vingerafdruk opziet, ondanks dat ik altijd mijn producten oppoets voordat ze op de foto gaan, was dit een échte uitdaging. Gouden van buiten met het logo van Sleek erop, maar ook goud van binnen, inclusief een grote spiegel, vier highlighters en een kwastje.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Het zijn vrij grote highlighters, namelijk vier lange rechthoeken en de totale hoeveelheid van de Sleek Solstice Highlighting Palette is 9 gram. Het is een budgetmerk wat niet op dieren test en inmiddels verkrijgbaar in de Nederlandse schappen o.a. de DA, maar ook royaal online! Laten we de naam even onder de loep nemen, want Solstice is in het Nederlands zonnestand, denk hierbij aan de zon in wisselende seizoenen zoals de winter of zomer.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

De vier kleuren in de Sleek Solstice Highlighting Palette van links naar rechts:
1. Ecliptic = De cream highlighter met een warme, romige zalmachtige kleur
2. Hemisphere = Een gebakken lavendel, maar koele highlighter
3. Subsolar = De tweede gebakken highlighter een frisse champagne kleur
4. Equinox = De silky smooth highlighter met een warm ogende ondertoon in de kleur perzik

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Het is een unieke combinatie, maar volgens Sleek gaat het om highlighters die geschikt zijn voor elke huidtint! Het is trouwens ook een optie om de highlighters op te warmen door middel van Equinox toe te voegen of de vloeibare Ecliptic, maar je kunt ze ook koeler maken door Hemisphere. Zo is het ook mogelijk om de highlighters op te lichten, zodra je Hemisphere of Subsolar erbij mengt en het tegenovergestelde met Equinox en Ecliptic.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Als we kijken naar de swatches op mijn pols zie je echt de kleuren, van je haalt zo de lichtlila highlighter eruit en de peach boven in, maar zodra ze in aanraking komen met het gezicht vind ik ze toch wat anders. De highlighters liggen dicht in de buurt, kunnen hierdoor eentonig lijken, maar ergens spot je ook de basistint bijvoorbeeld de lavendel, de gele toon, maar ze zijn vrij koel en wittig.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHemisphere.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting PaletteSubsolar.

Ze zijn extreem gepigmenteerd, maar dan ook echt POW! De Sleek Solstice Highlighting Palette is uitstekend voor een luchtige glow, aangezien je het product mooi kan opbouwen tot een natuurlijke shine, maar zelf ga ik all in en alsnog heb je weinig nodig. Het knalt als het ware van je gezicht af! Je hebt veel mogelijkheden zoals het aanpassen van de intensiviteit als het oplichten en koeler of warmer maken van de highlighters, maar ook de cream highlighter erin is een plaatje.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting PaletteOp alle drie de foto’s draag ik Equinox.

Het liefst breng ik Ecliptic aan in mijn ooghoeken en vervolgens een andere highlighter uit de palette eroverheen, zodat ze elkaar versterken. Op de jukbeenderen heb je dat totaal niet nodig, omdat ze zo verdomd goed overkomen, mind is blown! Ik loop iedereen steeds de palette aan te smeren, dit is een item die je niet mag overslaan of mag missen! Zodra ik hem erbij pak in de livechats waarin ik mijn make-up doen, iedereen gaat helemaal los over mijn intense glow.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Weet je dat ik de palette bijna dagelijks draag? Soms ook zonder foundation, want dan ben ik een rebel met mijn bril, beetje highlighter op het puntje van mijn neus en jukbeenderen om wat alive te lijken en tada! You are good to go! Ze zijn totaal niet poederig, de cream gaat niet creasen in mijn ooghoeken en stiekem wil ik alvast een nummer twee aanschaffen voor het geval deze opraakt. Ja, ik ben obsessed!

De Sleek Solstice Highlighting Palette is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €13,95.

Heb jij de Sleek Solstice Highlighting Palette in bezit? Of ben jij van plan deze aan te schaffen?


7 Comments

 • jeapiebel

  07/04/2017

  Ik heb deze palette al een tijdje in mijn bezit en wordt er zo verliefd op. Prachtige look heb je gemaakt. :-)

  Reply
 • Britt

  07/04/2017

  Dit klinkt als een perfect palette, voor mij kan er nooit genoeg glans en glow zijn!

  Reply
 • Irma

  07/04/2017

  OMGGG, ik wil deze ook zo graag hebben!
  Ik heb hem nog niet online besteld, omdat ik hoop er in de winkel tegen aan te lopen.
  BUT I NEED IT SO BADLY.

  Reply
 • femketje

  07/04/2017

  holy crap :D waarom heb ik deze nog niet :’)

  Reply
 • Eva

  25/04/2017

  Ik be gek op dit palette! Pak hem er heel vaak bij! Cleopatra wil ik ook die vind ik nog bijna mooier dan deze!

  Reply
 • iris

  15/11/2017

  Met welke kwast breng jij de cream highlighters aan?

  Reply

Geef een reactie