Spiderman Meets Cynthia!

Kan jij je nog herinneren dat ik werd gebeten door een spin? De vieze wond op mijn hand was redelijk gaan infecteren, dankzij de eitjes die onder mijn huid waren gaan broeden, niet te weten dat ik op een dag wakker zou worden met een geheel pak aan. Rood, blauw en een grote spin op mijn borst. Voel jij hem al aankomen? Spiderman Meets Cynthia!

Spiderman make-up

De opening van mijn nieuwe upload datum moest ik all in gaan en je weet hoe ik ben, als ik ergens voor ga, dan ga ik all in, want dat is mijn ding. Sinds deze week upload ik beide video’s, zowel Nederlands als Engels op de zondag, wel op verschillende tijden, namelijk Nederlands om 16:00 uur en Engels om 3 uur in de nacht, wat 8 PM EST zal zijn. Ik klim nog net niet op gebouwen of schiet spinnenwebben naar anderen toe, but I feel gooood met mijn Spiderman make-up looook!

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Het wegwerken van het haar en het plaatsen van de zelfgemaakte bald cap met ProsAide was een aardige klus, vervolgens verdwenen ook de wenkbrauwen onder een laag lijm, zodat de eerste kleur erop kon. De Snazaroo Waterbase Facepaint in Bright Red was mijn rode basis, zodat ik Burgandy eroverheen kon sponzen voor een betere dekking.

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Van top tot teen in het rood, schetste mijn ogen in de vorm van schuine waterdruppels, hield rekening met de blauwe vlakken onder mijn armen en deels op mijn borst, waardoor je een stuk breeder lijkt. De Grimas Waterbase Facepaint in het blauw mengde ik wat met de zwart van Snazaroo voor de diepe donkerblauwe kleur.

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Het meeste werk ging zitten in de details van het pak, namelijk de spinnenweb die ik erop schilderde met de Mehron Paradise Makeup AQ en zodra het bijna droog was begon ik het te smudgen met een gitzwarte oogschaduw uit de Yves Rocher Gris Profond Palette. Van mijn bald cap tot aan mijn hals, armen en opnieuw mijn decolleté nam ik mee in het proces. Dit klusje kostte zo’n twee tot drie uur tijd!

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Ondertussen nam ik ook mijn ogen mee, deed de outlining rondom het blauwe stuk van Spiderman’s outfit en maakte een begin aan de spin op het middelste gedeelte van mijn torso. Ik besloot deze wel een tikkeltje hoger te schilderen dan normaal, omdat je het anders niet zou zien. Opnieuw met zwarte schmink, telde de poten, maakte de kop en vervolgens het lichaam om de pootjes te kunnen aanbrengen, maar om het nog echter te laten lijken pakte ik de Mehron Paradise Makeup AQ White erbij om hier en daar wat te highlighten en accentueren.

Spiderman make-up

Spiderman make-up

Ik besloot dit ook bij mijn pak te doen, waardoor het meer diepte kreeg en de lijnen van Spiderman’s pak zijn ook niet helemaal zwart, meer grijs en reflecteren. Voordat ik de ogen erop tekende, checkte ik alles nog een keer na, bald cap, rood, blauw, spin en alle lijnen, details en meer. Met de wit vulde ik de waterdruppels in, fixeerde het met de NYX Eyeshadow in Whipped Cream en herhaalde deze stap voor een witter resultaat.

Spiderman make-up

Het is zo bizar hoe ik een artikel in dit geval de Spiderman make-up look kan typen binnen een uur, terwijl het hele proces zeker zo’n vijf tot zes uur zelf heeft geduurd. Zoals ik al zei in de spinnenwebben ging zoveel tijd zitten, vooral het schaduwen ervan, het uittekenen waar ze allemaal moesten komen, maar het is het allemaal waard! Dit zijn video’s die jij vanaf nu elke zondag kan verwachten op mijn YouTube kanalen. Je kan zelf een taal voorkeur hebben, waaronder Engels, maar ook gewoon Nederlands!

Wat vind jij van de Spiderman make-up look?

De foto’s in het artikel zijn aangepast qua intensiviteit, zodat ze dichterbij de werkelijkheid liggen. Mijn camera kan de rood met wit niet aan, waardoor ze flets werden.

2 Comments

 • femketje

  08/04/2017

  ZO. FUCKING. COOL. :D <3

  Reply
 • Thomasxx

  09/04/2017

  WOW, as always I am AMAZED by your artistic talent GIRL!!
  Spectacularly inspiring!!.
  XXXXxxxxXXXX

  Reply

Geef een reactie