Een klein overzicht van mijn make-up livestreams!

Met de #48UURLIVE in het vooruitzicht ben ik minder vaak te vinden in de live sessies van YouTube, omdat ik druk bezig ben met het voorbereiden van het driedaags evenement! Stiekem ben ik aan het afkicken, zodat we op 21 april 2017 kunnen gaan knallen! Het liefst ben ik elke dag live, doe ik samen met jou mijn make-up, want sinds kort was ik met regelmaat op de zondagavond live te vinden op mijn Nederlands YouTube kanaal! Vandaag een kleine terugblik naar de make-up sessies die in het verleden hebben plaatsgevonden.

 make-up livestreams

Vanaf deze week is mijn upload dag naar de zondag verschoven, waardoor ik op random dagen zal gaan streamen, maar als je op mij bent geabonneerd en je hebt je notificaties aan, dan blijf je up-to-date en mis je niks! De make-up livestreams leken mij leuk om een keer uit te proberen, kreeg veel positieve reacties en zo rolden wij er langzaam in.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Vurig oranje, geen eyeliner, maar kleine stipjes die een eyeliner lijken te vormen, maar ook beneden zakken en terugkomen rondom mijn sleutelbeenderen en arm. Een beetje artistiek, maar vrij ingetogen.

Klik hier als je de video niet bekijken.

Een week later ging het er wat ruiger aan toe met blauw, geel en goud. Héél veel goud! Gouden tranen, gouden oogschaduws en gouden, grove glitters. Dit is tot nu toe wel één van mijn favoriete looks die wij samen hebben gemaakt!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Over favorieten gesproken, misschien is het wel deze kunstzinnige make-up look, omdat het compleet anders was dan mijn gemiddelde art look. De lijnen die omhoog gaan in de hoeken van mijn inner corners, het begin van mijn wenkbrauwen en onder mijn ogen, kaaklijn en lippen. Heftig, intens en vrij grundy!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dit was ook een uniek pareltje, helaas is hiervan de make-up look niet gepubliceerd op mijn blog, maar het was een aparte ervaring om weer een look te maken die het tegenovergestelde van elkaar is. Ooit deed ik dat met de Kat Von D Meets Cynthia, maar nu voor de fun. Oké, ik maakte een klein foutje, waardoor één van jullie in de chat zei dat ik het op deze manier kon oplossen. I’m loving it!

make-up livestreams

Voor mij zijn dit soort make-up looks heel gewoon, maar om het te laten zien in de make-up livestreams is nog uitdagender, omdat jullie ook invloed kunnen hebben op het eindresultaat. Hierdoor is het een beetje van jou en een beetje van mij, waardoor het samen een totaal ander kunstwerk wordt dan mijn ‘standaard’ make-up looks. Het is moeilijk om je te focussen op de make-up, ondertussen intensief aanwezig te zijn in de chat, maar daardoor wordt de uitdaging groter en dat houdt mij scherp! Ik houd ervan om met dingen bezig te zijn waarvoor ik veel liefde voel, zowel make-up als mijn volgers! <3

Op welke dagen wil jij graag make-up livestreams zien? En wat voor soort look wil jij nog zien?


One Comments

  • Irma

    10/04/2017

    I love love love de livestreams.
    Ik vind het nog steeds zó jammer dat ik niet bij #48UURLIVE kan zijn!

    Reply

Geef een reactie