Last week, I was thankful for.. #149

Maandag had ik al bijna de helft van mijn to do list van de week voltooid. Ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Vervolgens knalde ik door met mijn e-mail en wist gruwelijke winacties voor de #48UURLIVE te organiseren! Met nog een anderhalve week te gaan, inclusief Pasen en mijn verjaardag is het zo ver. Ik heb er écht zo’n zin in, stiekem een beetje zenuwachtig, maar kan niet wachten! Veel nachtelijke uren spenderen in de make-up, Mom die een jaartje ouder werd, nieuwe huisdieren en het hebben van een zalig weekend. Hello thankful 149!

thankful 149

Boer zoekt vrouw internationaal – Sims 3 – Mom’s lasagne – Morphe Brushes 35B Palette – productieve maandag – kijken van documentaires op YouTube – de nieuwe blushes + bronzers van Artdeco – het inplannen van de #48UURLIVE als evenement op Facebook HEMA douchegel in het donkerblauw – Boef – aanpassen van oude artikelen – doordeweekse drankjes doen met mijn broeders – ASMR – bezig met vooruitwerken voor de #48UURLIVE – 13,500,000 views op mijn video!! – Temptation Island –  het organiseren van vette winacties voor de #48UURLIVE – lakken van mijn nagels – 6500 followers op Instagram! – het maken van een supertoffe SFX look – pre-fissa van Mom – The Vampire Diaries – Pinterest –  Mom’s homemade tonijnsalade – URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box – afstrepen van mijn to do list – mijn toffe, maar foute overhemd – Mom’s gezellige birthday – 21,000 abonnees op QUEENKINGSFX! – nieuwe gifkikkers – experimenteren met make-up – chips met homemade dipsaus – zonnige zondag – voor het eerst uploaden op nieuwe datums – Modern Family – het uitwerken van mijn video schema als ik op vakantie ben – Mom’s homemade pizza – uitmesten van mijn kledingkast + opruimen van mijn kamer – volle maan.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    11/04/2017

    Aaaah ik ben zo benieuwd ook naar de winacties van #48uurlive!
    Ik hoop dat nóg een groter succes wordt dan voorgaande jaren!

    Reply

Geef een reactie