Sugarpill is weer verkrijgbaar in Nederland!

Het is een merk die al een tijd terug zijn beruchte opkomst deed in de Verenigde Staten, maar helaas werd het ons wat moeilijk gemaakt, doordat weinig webshops naar Nederland verscheepten en wij geen handen op de producten konden krijgen. Gelukkig hebben we daarvoor TheMakeUpSpot, want zij haalde het Amerikaanse merk van Amy Doan, beter bekend als Shrinkle terug naar Nederland en verkopen sinds deze week Sugarpill!

sugarpill nederland

Het was eerste kerstdag, de kerstcadeaus werden geopend en ik kreeg mijn eerste make-up product in handen gedrukt. Ik wist dat het om make-up ging, omdat ik negen van de tien keer make-up vroeg aan de kerstman. Voorzichtig opende ik mijn cadeautje en zag het grote potje met losse, gouden pigment mij aanstaren. Ja, ik was opslag verliefd! Inmiddels is Sugarpill al aardig uitgebreid en hebben zij niet alleen compacte oogschaduws en losse pigmenten, maar ook lipsticks, nepwimpers en nagellak!

sugarpill nederlandKijk Goldilux shinen dan!

TheMakeUpSpot verkoopt o.a. de vloeibare lipsticks, maar ook de kleurrijke lipsticks in de huls met o.a. goud, fluoriserend koraal, neon oranje – ideaal voor Koningsdag! – teal, paars, donkerblauw en nog veel meer! De losse pigmenten worden ook aangeboden in exclusieve tinten, maar ook de pressed oogschaduws!

sugarpill nederland

Sugarpill staat erom bekend dat zij dierproefvrij zijn, maar verkopen ook vegan make-up producten, waardoor zij hun markt vergroten en meerdere dames en heren er gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn ze sinds deze week weer verkrijgbaar in Nederland bij TheMakeUpSpot, sla nu jouw slag!

Ben jij van plan om Sugarpill producten aan te schaffen nu zij weer in Nederland verkrijgbaar zijn?


3 Comments

 • Manon

  12/04/2017

  Ik zag het al voorbij komen ja! gave verpakking

  Reply
 • Irma

  12/04/2017

  VET! Sugarpill is ook dierproefvrij toch?
  Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen !

  Reply
 • Jessica J.

  12/04/2017

  Ik zag het al passeren, maar ik pas nog even de struisvogeltactiek toe en doe alsof ik van niets weet. Effe een no-buy, haha!

  Reply

Geef een reactie