URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush.

Afgelopen zomer was ik te vinden in hartje Amsterdam voor een tof evenement van URBAN DECAY waar zij hun nieuwste lipsticks, namelijk de Vice Lipsticks introduceerden. Het bleef niet alleen bij de prachtige lipsticks die door Ruby Rose werden gepresenteerd, want UD komt ook met URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencils in 50 verschillende tinten. Vandaag gaat het om de URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

Ze worden geleverd in kartonnen verpakkingen waar ook op wordt vermeld dat de lip potloden long lasting zijn, waterproof en romig, maar ook de ingrediënten vitamine E olie, jojoba olie en katoenzaadolie. Het potlood zelf is slank, maar enorm lang, langer dan de gemiddelde lipliner in mijn collectie en heeft een stevige dop die niet snel kan breken of inscheuren. Hurray!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil RushKijk die kleine shimmers!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

De dop en het uiteinde is zilver, maar de URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush niet, want de kleur die je ziet, is exact hetzelfde op de swatch. Donker, intens, maar bevat een hint van glitter die je overigens niet voelt zitten op je lippen, maar wel een nodige glans afgeven. Rush is een oudroze, maar ook een my-lips-but-better-lipliner, ook vrij warm om te zien en heeft een roze ondertoon die je kunt bezichtigen in mijn full face foto.

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

De structuur van het lip potlood is goddelijk! Dankzij de creamy finish brengt het gemakkelijk aan, maar het kan tricky zijn om de mondhoeken mee te pakken, omdat het zijdezacht materiaal is. Hierdoor ga je ook redelijk snel door het potlood heen en moet je sneller bijslijpen dan een gemiddelde liner. Daarentegen blijft het ideaal zitten, heb je er geen kind aan en kun je uren doorgaan zonder bij te werken, na een hapje moet je wel even de boel aanstippen aan de binnenkant + de mondhoeken.

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

Over het slijpen van de potloden gesproken, hiermee ben ik enorm blij, omdat het geen hout is, althans, geen hout waarbij je splinters krijgt of scherpe randen die het hoorvlies kunnen beschadigen. Daarnaast is URBAN DECAY dierproefvrij en zijn de 24/7 Glide-On Lip Pencils vegan!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush
URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil RushHier heb ik het lip potlood gecombineerd met een highlighter.

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush

Het is een multifunctioneel product, want de lipliners kunnen worden gecombineerd met andere lipsticks, waaronder de Vice Lipsticks, maar ook oogschaduws die erbij passen, aangezien ze daarop zijn geïnspireerd, maar ook lekker simpel en alleen het potlood zelf! Het droogt mijn lippen niet uit, een mooie natuurlijke kleur en niet alleen ik ben hier over te spreken, maar Naab en ik dragen deze beide met regelmaat. Ja, wij zijn écht voor URBAN DECAY gevallen!

De URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rush is net zoals de andere 49 tinten verkrijgbaar bij o.a. de ICI PARIS XL voor €21.

Heb jij een URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil in bezit? En wat is jouw favo kleur?


6 Comments

 • Mariekke

  12/04/2017

  Ik vind het heel fijn dat de urban decay pencils vegan zijn en de kleur rush is erg mooi zelf heb ik
  de kleur unicorn die past beter bij mij.
  Maar nu ga ik toch een beetje twijfelen..

  Reply
 • Irma

  12/04/2017

  Zo móói! Staat nog altijd op mijn verlanglijstje!

  Reply
 • Britt

  12/04/2017

  Moooie kleuren!

  Reply
 • Peggy

  13/04/2017

  Eerst en vooral, dank je wel voor je lieve comment op mijn post! Ik ben ook super fan van deze lippotloden, ze werken super fijn!

  Reply
 • reiniera

  27/04/2017

  ik heb ook een fijn lip pencil van urban decay, maar ik moet het slijpen, slijp ik dat zwarte randje er dan ook af?
  dat kan haast niet anders toch?

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/04/2017

   Ja, dat is namelijk het potlood zelf. Hier is het vrij compact hout – als het hout is! – en bij het gemiddelde oogpotlood is het houtkleurig, maar dan krijg je vaak die stukjes in je oog. Dat heb ik nu niet. Kortom, je kunt veilig slijpen! :)

   Reply

Geef een reactie