FOTD: Rad pattern en kekke oogschaduws.

Wat een pareltje, maar oh, wat fout. Weet je hoe trots ik ben op mijn overhemd? Weet je hoe blij ik ermee ben? Ik houd van dit soort kekke printjes die anderen verafschuwen, net zoals het bloemen printje wat beter bekend staat als mijn Jett Rebel jasje. Als je denkt dat dit printje niet kan, wacht maar op de items die over een maand online staan. Het kan nog fouter. Geloof mij, het kan écht. Vreemde patronen, rare vormen en absurde kleurencombinaties voor op de oogleden, want gele oogschaduw met blauw? Dat kan prima!

gele oogschaduw

gele oogschaduw

FACE:
URBAN DECAY Quick Fix
URBAN DECAY De-slick
GOSH Primer Plus + Hydration
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond
L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory
L.A. Girl HD PRO Conceal Light Ivory
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain

gele oogschaduw

gele oogschaduw

gele oogschaduw
Kruidvat Talkpoeder
NYX Sweet Cheeks Blush Palette
NYX Mineral Foundation Stick Light
NYX Love Contours All Palette
Sleek Solstice Highlighting Palette

gele oogschaduw

gele oogschaduw

gele oogschaduw

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
INGLOT Eyeshadow 342 (=wenkbrauwen!)
INGLOT Eyeshadow 60
URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box
Morphe Brushes 35B Palette

gele oogschaduw

gele oogschaduw

gele oogschaduw
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Love Contours All Palette
NYX Vinyl Liquid Liner Black
Artdeco Kajal Pencil 30
Artdeco Color & Care Mascara Black + wimperkrultang
Primark nepwimpers “Sultry” + DUO Lash Glue Dark-Tone

gele oogschaduw

gele oogschaduw

gele oogschaduw

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice

gele oogschaduw

gele oogschaduw

Mijn overhemd moet nog wat worden ingenomen, want het is net een maatje te groot. Op dit moment is dat den ik jullie laatste zorg, want zoals je hebt kunnen lezen heb ik geen gezichtspoeder gebruikt, maar pure talkpoeder. Ja, dat spul wat je strooit op een butt van een child. Ik ben nog research aan het doen, aan het experimenteren om te kijken of het wel goed is, hoe het na een dag blijft zitten, maar mijn make-up look heeft een tijd geduurd. Ondertussen was ik bezig met andere dingen o.a. de birthday van Mom, maar ondanks dat ziet het er flawless uit. Ben heel benieuwd naar mijn ervaringen + mening over een aantal weken. Stay tuned!

Heb jij ook foute printjes in de kast? En gele oogschaduw, een yas or nah?


3 Comments

 • Irma

  13/04/2017

  Dat overhemd YAS, I LIVE.
  En ik ben héél benieuwd wat je van talkpoeder gaat vinden. Ik heb het zelf nooit als make-up product gehoord!

  Reply
  • CynthiaKoning

   13/04/2017

   Hahaha, thank youuuuuuu! Ja, ik ook niet! Het is één van de hoofdingrediënten bij gezichtspoeder, maar omdat mijn poeders op zijn of bijna op besloot ik even wat te gaan experimenteren. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!

   Reply
 • Muki

  14/04/2017

  Wauw knap gedaan zeg! Het is inderdaad misschien iets teveel voor dagelijks, maar voor zo nu en dan best leuk om te doen denk ik zo! Muki

  Reply

Geef een reactie