KONINKLIJKE FAMILIE FEITJES!

Het bloggen houdt mij bijna al zo’n 6 jaar bezig, waardoor je al aardig wat over mij te weten bent gekomen, maar hoe zit het met de rest van mijn familie? Heb ik wel familie? Ja, naast mijn tientallen nichtjes en neefjes na, heb ik ook aardig aangetrouwde familieleden, maar ditmaal gaat het om mijn gezin! Mijn vader, mijn moeder, mijn zus en ikzelf, hier wat persoonlijke, maar Koninklijke familie feitjes!

familieNaab die mij vasthoudt in de tuin! We waren vroeger altijd al samen! Kijk trouwens naar de hoeveelheid haar op mijn hoofd. Ja, helemaal kaal, zo glad als een biljartbal.

1. Wist je dat wij.. weinig knoflook eten? De laatste tijd wel meer dan voorheen, maar Mom pureert de teen niet. Nee, zij laat deze meebakken, waardoor je wel de smaak krijgt, maar niet de maagpijn.

2. Wist je dat wij.. een hartafwijking hebben? Naab en ik hebben beide een hartafwijking geërfd van Pap, want hij heeft net zoals ons een ruisje bij het hart. (=een gaatje in je hart, waardoor het hart bloed lekt.)

3. Wist je dat wij.. bijna zoutloos eten? Dat heeft te maken met feit nummer 2, hierdoor houdt Mam rekening met onze voeding.

familieNaab comfi op haar bankje, kijk die beentjes, too cute!

4. Wist je dat wij.. allemaal onze eigen hobby’s hebben? We hebben er veel, vandaar dat ik er één per persoon ga benoemen, maar Pap klust graag, zowel in het huis, als aan zijn terrariums – deze zie je weleens voorbij komen in mijn vlogs – Mom maakt alles, maar dan ook écht alles zelf, van voedsel tot aan gezichtsproducten en andere dingen. De Naab heeft een boekenobsessie, maar schrijft grotendeels in haar vrije tijd en ik, ik houd van bloed. Ha nee, bloggen/YouTube en kunst is mijn ding.

5. Wist je dat.. het aanrecht speciaal is verhoogd voor mijn vader? Yeap, de lange man himself verhoogde zelfstandig – haha, hoe kon het ook anders! – het aanrecht, maar nog steeds op formaat voor Mam, zodat zij ook nog steeds de correcte hoogte heeft.

familieHet blonde mokkel ben ik.

6. Wist je dat.. mijn ouders niet zijn getrouwd, maar wel al 30+ jaar bij elkaar zijn?

7. Wist je dat wij.. allemaal een andere haarkleur hebben? Mam heeft zwart haar, Pap bruin, Naab rood en ik blond.

8. Wist je dat.. onze familie zowel van mijn moeders- als vaderkant allemaal in de buurt woont? Hier en daar is het wat verspreidt over Nederland, maar de harde kern + het overgrote deel woont gewoon in dezelfde woonplaats.

familieKijk, weer samen! Ik blijf deze foto leuk vinden, vooral hoe Naab doet en hoe ik kijk. Trouwens, lekker kanen!

9. Wist je dat wij.. allemaal boven de 1,75m zijn? Behalve Mom, maar dat scheelt niet veel.

10. Wist je dat ons.. interieur roze is geweest? Vroeger werd het het poppenhuis genoemd, maar inmiddels heeft het ook de kleuren wit, crème, bordeaux en andere tientallen kleuren gehad. Op dit moment is het weer spier-, maar dan ook écht spierwit!

Regelmatig verschijnen er dingen van de familie Koning in de ‘last week’-artikelen, maar omdat de #48UURLIVE eraan komt, zal je ze vaker zien verschijnen! Druk aan het klussen, bezig met schrijven en het maken van goddelijke dingen! Natuurlijk mag onze humor niet missen, want dat is ook een dingetje apart, haha!

Wat is echt typisch jouw gezin?


4 Comments

 • Thomasxx

  14/04/2017

  YOUR TOO DAMN CUTE!!! ♥♥♥♥♥
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply
 • Jessica J.

  14/04/2017

  Geweldig, die oude foto’s! Leuk om te lezen. Grappig dat jullie allemaal een andere haarkleur hebben.

  Reply
 • Irma

  15/04/2017

  Aaaah, wat een SUPERLEUK artikel!
  Ik had geen idee dat onze families zoveel op elkaar lijken!
  Wij eten ook weinig knoflook en zout, mijn ouders zijn ook niet getrouwd maar al heel lang bij elkaar én wij zijn ook allemaal boven de 1.75m (op mijn zus na dan).

  Reply
 • femketje

  15/04/2017

  hoe leuk is dit om te lezen dan :D

  Reply

Geef een reactie