Emily Procter Meets Cynthia.

Van haaien die menselijke restanten bevatten tot aan branden die ondergronds opnieuw worden geactiveerd en omhoog spuiten uit de grond, waardoor collega’s in nood kwamen. Ja, vanaf de eerste aflevering was ik hooked! Vroeger, dan spreek ik echt vanuit mijn beginnende tienerjaren, werden de seizoenen op de straat uitgewisseld, omdat je ze kon branden. Inmiddels volg ik het online, ben ik pas bij seizoen 8 en ondervond ik laatst dat het stopt bij seizoen 10. NO. Ik kijk het met veel plezier, namelijk CSI Miami. Zij speelt daar een hoofdrol, namelijk Calleigh Duquesne, beter bekend als Emily Procter Meets Cynthia!

Emily Procter make-up

CSI Miami heb ik nooit afgekeken, waardoor ik zuinig ben met de afleveringen, maar deze ook gebruik voor special effects make-up looks voor mijn kanaal QUEENKINGSFX. Hierdoor zie ik Calleigh met regelmaat in de afleveringen passeren en telkens valt het mij op hoe keurig haar make-up zit of wat een schitterende hairdo zij draagt. Een Meets Cynthia met haar mocht gewoon niet missen!

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Rustig ging ik van start met de URBAN DECAY Quick Fix om mijn huid te hydrateren en voor een lichte primer, maar besloot toch all in the gaan met de GOSH Primer Plus + Hydration. Ja, ik voed mijn huid de laatste tijd beter! Meteen de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden en door de wenkbrauwen als basis voor de INGLOT Eyeshadow in 342 waarmee ik de harige borstels invulde. Deze trok ik strak met de NYX Mineral Foundation Stick in Light, zodat ze beter tot hun recht komen.

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Omdat ik ook de foundation onder mijn wenkbrauwen aanbreng, is het een uitstekende beginnende laag voor de Makeup Obsession Eyeshadow in Pearl die ik vanaf dat punt doortrek naar mijn ooglid. We kunnen royaal gaan blenden met de URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box, want daaruit ging ik aan de slag met zachte, donkeroranje Riff. Opnieuw een basis, maar dan voor de arcadeboog!

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

We blijven even bij URBAN DECAY, want daar zal je de Naked Ultimate Basics Palette hebben. Daarin zit de prachtige hazelnoot oogschaduw, Faith, opnieuw in de arcadeboog gevolgd door de donker karamelkleur ernaast, Lockout. Zodra de basis smokey genoeg was trok Riff gemengd met Lockout door onder mijn ogen, om vervolgens weer terug te springen naar het Nocturnal Shadow Box met daaruit de intens boomstambruin in de naam Delete!

Emily Procter make-up

Met Delete ga ik ook onder mijn oog, vervaag ik het extreem, zodat er een mooi rookgordijn ontstaat en haal hem wat naar binnen toe op het ooglid. We willen de wimperrand wat accenturen en dat doe ik opnieuw met Delete en een angle brush. Heel lichtjes de wimperhaartjes aan de bovenkant aanzetten voor de illusie van een volle rij aan lashes.

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily, ook wel Calleigh in CSI, heeft enorme kijkers die worden benadrukt door een huidkleurig of wit oogpotlood, maar zelf besloot ik het vrij nude te houden met de NYX Wonder Pencil in Light. Goed de wimpers krullen om ze te voorzien van een laagje of twee van de Artdeco Color & Care Mascara.

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

De basis was al aangelegd met de primers, de foundation basis, de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond depte ik eroverheen, de L.A. Girl HD PRO Conceal in Classic Ivory om mijn blauwe wallen te corrigeren en de kleuren Light Ivory met Porcelain namen plaats om mijn wallen volledig te blokken. Lekker bakken met de Kruidvat talkpoeder en luchtig contouren met de NYX Love Contours All Palette.

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Haar blush was een tikje moeilijker, maar ik besloot twee tinten te mengen uit de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Een soort donkerperzik met wat zachtroze voor op de appels van mijn wangen. Een subtiele highlighter, maar voldoende glow van Makeup Obssesion, namelijk de oogschaduw Lucky Charm. De lippen hield ik simpel met de PUPA Lipstick in 107 en de PUPA Gloss in 206, beide zijn wat baby rozig, alhoewel de lipstick wat oranje bevat.

Emily Procter make-up

Emily Procter make-up

Vanwege mijn gevecht met mijn losse haar in mijn lipgloss, ben ik helemaal vergeten close-up foto’s te nemen van mijn oogmake-up. Zo zonde! Gelukkig zie je het op de full face foto’s duidelijk, maar ik had graag nog een dichtbij kiekje gehad. Op sommige foto’s lijkt het alsof ze zijn bewogen, wat niet zo is, dat komt namelijk door de smokiness van mijn blendskills. Gurl, staph it! Kan jij je nog de London Grammar Meet herinneren? Dat is één van mijn dagelijkse looks geworden, ik heb het gevoel dat het hier ook mee gaat gebeuren, want ik houd van de eenvoud!

Heb jij CSI Miami gekeken? En wat vind je van de Emily Procter make-up look?


One Comments

 • Irma

  15/04/2017

  Girl, well blended!
  I love the dark crease!
  En die zacht roze lippen? Yas yas yas!

  Reply

Geef een reactie