Fijne Pasen!

Ja, dit is niet je standaard make-up look om aan het paasontbijt deel te nemen. Alhoewel, mijn gezin kijkt er niet meer van op en daarnaast is het een lekkere oppepper, zodat men meteen klaarwakker is. Het is de eerste dag van één van de eerste feestdagen van het jaar. Tijd om kilo’s chocolade eieren weg te laten toveren in je buik, tientallen eieren te eten en natuurlijk lekker met de pannetjes, beter bekend als gourmetten! Fijne Pasen dolls!

fijne pasen

Onze Paasdagen zijn lekker rustig, de focus ligt op het gezin en genieten van het goddelijke food wat Mom een aantal dagen van te voren heeft bereid, waaronder worteltjestaart, Paasbroodjes, zowel met pudding als met sinaasappelpudding, een zalmtaartje en nog veel meer. Kortom, je Koningen worden aardig verwend, want na een middagje uitbuiken, gieren, lachen en brullen gaan we gourmetten. Op dag twee herhalen we dit proces weer, maar ondertussen zal ik ook bezig zijn met kleine dingen voor de #48UURLIVE, omdat het aankomende vrijdag al losbarst!

Ik jou en jouw familie zalige Paasdagen toewensen, maak mij trots en eet véél!

Hoe ga jij Pasen vieren?


One Comments

 • Irma

  16/04/2017

  WHAAAA DEZE FOTO. I CAN’T.
  Je boft maar met zo’n moeder!
  Ik ga ook héél lekker en vooral ook heel veel eten deze Pasen!
  Fijne feestdagen Cynth!

  Reply

Geef een reactie