VIDEO: Spiderman make-up tutorial!

De spinnenbeet zich nog vers in het geheugen van sommigen, wist je trouwens dat Mom ooit gebeten is door een spin? No joke. Het was pure horror en toen kwam ik erachter dat het inderdaad mogelijk is om te worden gebeten door zo’n niet-giftige gluiperd in Nederland. Van een spinnenbeet ontpopte ik tot een ware Spiderman! Een full body special effects make-up look, inclusief een bald cap! Vandaag leg ik stap voor stap de Spiderman make-up look aan jou uit!

Spiderman make-up

Zoals ik al in de Meets Cynthia zei ging het meeste werk zitten in het schaduwen van het pak en het trekken van de lijnen van zijn spinnenwebben. Je moet de focus leggen op de connectie, de symmetrie en het definiëren van de schaduwen, zodat het net lijkt alsof je het pakje draagt. Natuurlijk moet je een oog voor detail hebben om het spinnetje erop te schilderen, maar de webben waren een klus!

Klik hier als je de Spiderman make-up tutorial niet kunt bekijken.

Een ontzettend toffe make-up look om in elkaar te zetten, want niet alleen je wenkbrauwen moet je wegtoveren, maar ook je volle kop met haar moet onder een kleine bald cap worden weggemoffeld. Doordat ik op de zondag ben gaan uploaden voor beide kanalen, zowel CynthiaKoning (NL) als QUEENKINGSFX (Engels) kan ik verder de special effects make-up wereld in stappen om vaker van die grote make-up looks te publiceren. Het zijn looks die minimaal vijf uur duren, maar het is het allemaal waard!

Welke make-up look wil jij graag zien? En wat vind jij van de Spiderman make-up tutorial?


3 Comments

 • femketje

  16/04/2017

  woahhhh :D applaus! ik moet ook echt eens een keertje wat met een bald cap uitproberen :3

  Reply
 • Manon

  16/04/2017

  WOW wat gaaf !

  Reply
 • Mariekke

  16/04/2017

  Wat een intensief werkje vooral die spinnenweb.
  Het lijkt allemaal heel gemakkelijk maar hoe lang ben je hier nou mee bezig?
  ik vind ‘m wel heel erg fantastisch!

  Reply

Geef een reactie