Last week, I was thankful for.. #150

Het gaat zo snel, de dagen vliegen voorbij en voordat je het weet zit ik weer voor mijn XBOX geplakt en klets ik gezellig met jou! De laatste loodjes zijn het zwaarst, want er moet nog zoveel worden geregeld, maar ik was goed op dreef. Ik deed toffe inkopen voor de achtergrond + wat gekke items voor tijdens de livestream, was ondertussen even wat ziekjes, at daarom kilo’s drop, wat chips en Kinder Chocolate, maar keek ook veel Bob’s Burgers, want dat hielp, haha! Helaas sloeg de bom in op donderdag, voorhoofdsholteontsteking, snot all over the place en hoesten als een zeehond. Gelukkig ben ik inmiddels weer wat opgeknapt en kon ik lekker genieten met la mia famiglia van de eerste Paasdag! Hello thankful 150!

Thankful 150

Het maken van een nieuwe outro Boef – achter de schermen aan het werk – vooruitwerken – bezig met de #48UURLIVE – Boer zoekt vrouw – schoonmaken van mijn make-up stash – spotten van een gorgeous maan – kijken van 2Doc documentaires – Andy & Melisa – 13,600,000 views op mijn video!homemade tonijnsalade – Bob’s Burgers – het einde kijken van The Vampire Diaries – Mom’s zelfgemaakte zongedroogde tomaten – Sims 3 – de preseason tegenstanders van de Packers in 2017 – feestelijke items inslaan voor de #48UURLIVE – drop – lang weekend vieren met Naab – mijn SFX Paaslook – Mom’s homemade worteltjestaart – URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box – live sets van Tony Junior 6600 followers op IG! – avondjes met Naabie – Mouldlife bloed – het filmen van mijn Koningsdag make-up look – Grey’s Anatomy – de eerste Paasdag – het uitgebreide paasontbijt met veel homemade foodies van Mom! – het maken van een nieuwe bald cap – vooruitwerken met mijn video’s – chips met zelfgemaakte dipsaus – gourmetten – Boer zoekt Vrouw internationaal.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw eerste Paasdag?


One Comments

  • Irma

    17/04/2017

    Oooh wat lijkt het als of jij een heerlijk Pasen had!
    En girl, nu deze feestdagen over zijn, kijk ik alweer uit naar Koningsdag!

    Reply

Geef een reactie