Makeup Obsession Palette!

Budgetmerken, ik ontvang ze met open armen, helemaal als ze makkelijk verkrijgbaar zijn en dierproefvrij. Boozyshop liet mij kennismaken met wat voor mij een gloednieuw merk is, namelijk Makeup Obsession! Het merk geeft jou de optie om jouw eigen palette samen te stellen met jouw favoriete en helemaal naar jouw smaak met de Makeup Obsession Palette!

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Het is een stabiele palette, vrij grof en zwaar, maar modern gebouwd, inclusief een grote spiegel aan de binnenkant. Matzwart met hoogglans letters waarin het merk staat vermeld. De onderkant is open, waar de namen van de oogschaduws, highlighters, blushes of wenkbrauwpoeders tentoon worden gesteld. Het zijn namelijk refills en deze kun je vervangen zodra ze op zijn!

Makeup Obsession Palette

Zelf besloot ik voor vier oogschaduws te gaan en twee highlighters, maar besloot een aantal van de oogschaduws aan te schaffen voor multifunctioneel gebruik, namelijk als highlighter. Ze komen in de plastic containers waar je ze in kunt bewaren, maar het scheelt veel ruimte in je stash als je overgaat naar een leeg palette die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten o.a. 6 stuks(=medium) en 12 stuks(=large.)

Makeup Obsession Palette

Met een handomdraai klik je ze in het systeem, maar je moet wel oppassen met hoe je de palette vasthoudt, want je kunt ze vrij makkelijk losmaken van de onderkant. De bovenste rij bestaat uit oogschaduws en aan de onderkant bevindt zich een highlighter, oogschaduw en opnieuw een highlighter.

Makeup Obsession Palette

Bovenste rij uit de palette van links naar rechts:
Eyeshadow Pearl = Een matte crèmekleur
Eyeshadow Scene = Shimmery peach
Eyeshadow New York = Donkere, glanzende paars/aubergine

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Onderste rij uit de palettevan links naar rechts:
Highlight Pearl = Warme, gelige champagne kleur
Eyeshadow Lucky Charm = Glanzende zalmkleur met een koele ondertoon
Highlight Moon = Koele shimmery lavendekleur

Hoe zit het met de dekking van de oogschaduws en de highlighters uit de Makeup Obsession Palette? Dik in orde! Ondanks dat het een budget make-up merk is leveren zij daadwerkelijk kwaliteit. Je kunt de oogschaduws met gemak opbouwen, blenden geleidelijk aan en hebben een goede dosis aan pigmentatie.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Vooral de oogschaduw Pearl is een favoriet, omdat het een tint is die ik met regelmaat gebruik in mijn make-up looks. Van het highlighten van mijn wenkbrauwbot als het opbouwen van een blendbasis, zodat het vervagen mij makkelijker afgaat of de standaard pin up looks.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Bij zien van Scene ga ik een beetje watertanden, omdat het een kleur is die mij doet denken aan de goddelijke, warme zomer die ons hopelijk tegemoet komt. Deze is een stuk warmer dan Lucky Charm, aangezien deze twee op elkaar lijken. Dit is trouwens een oogschaduw die ik ook terughaal op mijn jukbeenderen.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

New York liet nog even op zich wachten, ook al verscheen deze in mijn Alien make-up look. Het is meer een kleur voor de herfstperiode, daarin zal deze meer tot zijn recht komen. Dit is toch wel de donkerste die ik heb aangeschaft voor de palette, maar ook de meest intensieve. Op de swatch is ook een soort pruimkleur te zien met een hint van rood.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

De highlighter Pearl wilde ik niet missen, want dit is een highlighter die iedereen in zijn collectie moet hebben, want Kim Kardashian zette daar jaren geleden mee de trend en sindsdien verliet de kleur beautyland niet meer. Bevat een goud, warm shimmertje en kan zowel op de ogen als jukbeenderen worden gebruikt.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Lucky Charm hoort officieel op de oogleden, maar verschijnt het liefst op mijn gezicht, omdat deze daar beter tot zijn recht komt. Het is een kleur die zijn shine kan pakken op het middelste gedeelte van je oogleden, in de ooghoeken of het wenkbrauwbot. Deze doet mij zo denken aan de Sleek Solstice Highlighting Palette en dan Equinox.

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

Makeup Obsession Palette

De highlighter Moon is ook een liefhebber van mij, deze deed mij denken aan Hemisphere uit dezelfde Sleek Palette, so stay tuned! IJzig, lavendel en lijkt op een gebakken highlighter. Ideaal voor in de ooghoeken, op de jukbeenderen, voorhoofd, kin of het puntje van je neus. Ja, overal!

Makeup Obsession Palette

Het was een pak van mijn hart dat het merk ook nog eens dierproefvrij was, omdat je hierdoor een nieuw merk aan je dierproefvrije make-up lijst kan toevoegen die ook nog eens betaalbaar is en makkelijk verkrijgbaar! Uitstekend op te bouwen, maar ook voor de subtielere looks of als je all in wilt gaan. Ze hebben een groot assortiment aan oogschaduws, blushes, maar ook cream producten waaronder voor het contouren van het gezicht!

De Makeup Obsession Palette is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €6,95 en de refills verschillen in prijs, want de oogschaduws zijn €2,49 per stuk en de highlighters €3,49.

Heb jij een Makeup Obsession Palette? En welke wil jij nog graag aanschaffen?


3 Comments

 • Jessica J.

  18/04/2017

  Wat een prachtige kleur is New York! ♥ Goed dat je kleuren hebt gekocht die zowel als oogschaduw, als als highlighter kunnen dienen.

  Reply
 • Irma

  19/04/2017

  Oh my god, ik was ervan OVERTUIGD dat dit een Jeffree Star palette was!
  Die sterren erop en de kwaliteit, dear lord!
  Ze zijn ook zo lekker groot, daar kun je nog wel een tijdje mee doen!

  Reply
 • Britt

  19/04/2017

  Ik heb zelf ook een aantal oogschaduws van dit merk, en ik ben fan! Natuurlijk, er zijn altijd betere kwaliteit, maar ik vind dat je voor zulke goede prijzen echt niet mag klagen aangezien het pigment dik in orde is!

  Reply

Geef een reactie