Max Factor Lipfinity Lip Colour!

Volgens Max Factor is Pat McGrath een expert in het creëren van de perfecte nude lips, want tijdens de Victoria Beckham SS14 show liet zij zien dat het heel eenvoudig is! Met de Max Factor Lipfinity Lip Colour die in 2014 werd gelanceerd met zeven nieuwe kleuren kun jij ook deze zomer stralen en genieten van de vloeibare long lasting lipsticks!

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Het is een product wat al een tijd op zich liet wachten, omdat er in de tussentijd zoveel is voorgevallen, waaronder een operatie, diplomering en vervolgens weer wat extra verrassingen, waaronder Lyme. De laatste tijd kon je al merken dat ik bezig ben om oude zaken op te ruimen of af te ronden, maar ook het reviewen van producten die al een tijdje uit zijn!

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

De verpakkingen zijn leuk, fleurig en elke Max Factor Lipfinity Lip Colour komt met een balsem. Simpele, maar chique hulzen met zwarte doppen en een goud embleem waar het merk op wordt tentoongesteld met daarover de kleur die je kunt bewonderen. De balsems zijn hoogglans zwart en hebben een schroefsysteem net zoals bij een echte lipstick.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Laten we het hebben over de applicator, want de gepatenteerde applicator is gemaakt om de vorm van de lippen te volgen, zodat je de juiste effen applicatie hebt en een dunne gelijkmatige laag. Hierdoor voelt de lipstick lichter, maar blijft het ook langer goed eruit zien. Het complete Max Factor Lipfinity Lip Colour assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 20 kleuren. Max Factor test hun producten niet meer in de EU op dieren i.v.m. de wet regeling, maar wel in China, waardoor het merk niet dierproefvrij is.

Max Factor Lipfinity Lip ColourNet aangebracht.

Max Factor Lipfinity Lip ColourOpgedroogd.

Max Factor Lipfinity Lip ColourMet de balsem eroverheen.

Van links naar rechts volgens de swatches:
#125 So Glamorous = Kersvers rood, bevat een rozige ondertoon
#335 Just in Love =  Donker roze met blauw/roze shimmers
#26 So Delightful = Intens perzik rozige kleur
#146 Just Bewitching = Neon koraal
#24 Stay Cheerful = Telemagenta
#22 Forever Lolita = Barbieroze
#6 Always Delicate = neutrale huidkleur

Max Factor Lipfinity Lip ColourNet aangebracht.

Max Factor Lipfinity Lip ColourMet de balsem eroverheen aangebracht.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Dieprood, kersvers om te zien wel met een rozige ondertoon, maar alsnog uitstekend voor op de lippen, omdat je hiermee elke pin up look mee kunt nabootsen! So Glamorous dekt met één laagje voldoende, maar je kunt ze allemaal met gemak opbouwen. Je brengt trouwens eerst de kleur aan, laat het goed drogen, houd je lippen wel van elkaar, doe je dat niet, kun je de lipstick beschadigen en vervolgens de balsem!

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip ColourThrowbackje ’14 hoor.

Deze droeg ik écht heel vaak, namelijk gecombineerd met make-up look van Lemon Breeland uit Hart of Dixie. Vooral zalmkleurige oogschaduws met een hint van roze kwamen hier helemaal tot zijn recht. De Max Factor Lipfinity Lip Colour Just in Love is een intense kleur om te zien, roze, maar bevat een blauw/roze shimmertje, ook hier is de dekking uitmuntend.

Max Factor Lipfinity Lip ColourKijk die kleur dan, nog aan het opdrogen.

Max Factor Lipfinity Lip ColourMet de balsem.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Opnieuw een Max Factor Lipfinity Lip Colour in de kleur So Delightful die tot mijn favorieten behoorde! Dankzij de donkere finish die eraan zit wordt het een stuk dragelijker voor overdag, omdat het niet zo’n heftige kleur is. De pigmentatie was prima, dunne formule die het extra prettig liet aanvoelen.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Hallo Just Bewitching, de neon koraal die van elke lip afspatte! Helaas is het wat minder charmant op de foto, maar dit was een kleur die ik met regelmaat naar buiten droeg en menig man geïnteresseerd was in de lipstick. Intens, aanwezig, maar opnieuw een favo.

Max Factor Lipfinity Lip ColourZonder balsem, nog aan het opdrogen.

Max Factor Lipfinity Lip ColourMet de balsem.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Telemagenta is een aparte kleur, want het is fel, maar ergens ook ingetogen. Het kan donker lijken, maar ook weer het tegenovergestelde, daardoor vond ik het ook moeilijk om de Max Factor Lipfinity Lip Colour Stay Cheerful een tint aan te meten. Een ideale lipstick voor de roze liefhebbers!

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Max Factor Lipfinity Lip ColourZonder.

Max Factor Lipfinity Lip ColourMet balsem.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Ja, dit is wat voor de dames en heren die van wat extremers houden, namelijk Forever Lolita! Een mierzoete kleur, maar ook een zoetsappige naam die uitstekend tot zijn recht komt bij het spotten van de lichte barbieroze kleur. Een parel van zichzelf en pas perfect bij de zomer.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Een kleur die niemand in zijn collectie mag missen, want neutrale lippen matchen schitterend met smokey eyes, aardetinten of juist het tegenovergestelde hiervan en de sprekende kleurrijke oogschaduws. Always Delicate is inderdaad geschikt voor dagelijks, maar ook nachtelijke make-up looks.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

Over nachtelijke make-up looks gesproken, dit waren namelijk mijn veilige lipstick als ik uitging, omdat ze de hele nacht op hun plek bleven zitten! Zodra ze zijn opgedroogd zitten ze muur-, maar ook muurvast. Het is moeilijk om ze te verwijderen, maar met olie gaat het je wat makkelijker af. Bijwerken is pas na uren nodig, voornamelijk de binnenkant van je lippen, maar hiermee moet je oppassen, want het aanstippen kan moeilijk zijn, omdat je het zal zien. Verwijder de lipstick helemaal, ontvet het goed en breng de kleur opnieuw aan.

De dekking van de Max Factor Lipfinity Lip Colour is uitmuntend, ze blijven enorm lang zitten, niet de volledige 24 uur, maar ze komen aardig in de buurt. Daarnaast is het een uitkomst dat Max Factor wat durft met de collectie door sprekende tinten toe te voegen, maar het ook neutraal te houden, zodat iedereen keuze heeft!

De Max Factor Lipfinity Lip Colour wordt nog steeds verkocht o.a. bij de Kruidvat voor €16,99, maar ook veel online voor verschillende prijzen.

Heb jij een Max Factor Lipfinity Lip Colour in jouw stash?

One thought on “Max Factor Lipfinity Lip Colour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *