IK BEN JARIG!

Oh, oh, daar gaan we weer! Maak je geen zorgen, het rijmpje van dit jaar valt best wel mee vergeleken met die van vorig jaar of de serie Oh, Oh Cherso. De afgelopen weken waren vol met gekkigheid, meerdere verjaardagen, zalig eten, zelfs nog twee Paasdagen en vandaag mijn verjaardag met de #48UURLIVE in de wachtrij voor morgen! Vandaag blaas ik een brandbom aan kaarsjes uit, want ik ben jarig!

ik ben jarig

I
Het mokkel is weer jarig,
rijmen met Cyn,
eerder pijnigen met Cyn,
want mijn verjaardag is nooit mijn ding,

Nou, je Koning is jarig,
dat vieren we,
jee, jee, jee,
eet veel pie,
bye.

II
Bijna een eeuw,
ik lus wel een meeuw,
dit is heel slecht,
dus ga ik maar voor een specht,
ik moet goed vreten,
want voordat wij het weten,
lopen wij te keten,
en zit ik uren te gamen,
blijft de gezelligheid toenemen,
en heb ik aan het eind van de challenge stemproblemen,

Vijf jaar op rij 48 uur lang live,
Zes jaar lang run ik al een bedrijf,
En met mijn vierentwintig jaar ben ik een oud wijf,
Ergens mag ik niet klagen,
want ik kan mij nog steeds misdragen,

Stiekem hang ik met whiskey op de bank,
loop ik soms hierna mank,
ondertussen bik ik van een kaasplank,
en ben ik volslank,

Ik houd van taart,
voel mij bij een derde stuk niet bezwaard,
wel hoogbejaard,
maar gelukkig zal ik dit snel vergeten,
want ik ben ook een dronkaard.

–  Cynthia Koning

Excuse me, maar vierentwintig jaar, wie had dat nou verwacht! Het voelt alsof ik nog steeds even oud ben als vijf jaar geleden, alleen liegen de rimpels in mijn voorhoofd er niet om. Gelukkig koester ik ze door de lijnen op te vullen met taart, lekkere foodies die Mom maakt, maar ook de goddelijke sushi die mij op staat te wachten, want als je jarig bent, dan mag je in huize Koning kiezen wat je eet! Ik nodig jou uit voor mijn online feestje voor dit weekend, zie ik jou morgen bij de #48UURLIVE? Dan ben ik vast uit mijn foodcoma!

Zie je morgen!


8 Comments

 • femketje

  20/04/2017

  I feel you girl.. loopgraven zijn killing :’) happy bday jonge spriet :D

  Reply
 • Irma

  20/04/2017

  Haha girl dat rijmpje, I’m living for it!
  And you’re damn right, ik zou die lijnen in het gezicht ook gewoon opvullen met food!
  Fijne verjaardag my lady!

  Reply
 • Thomasxx

  20/04/2017

  HAPPY BIRTHDAY TOO YOU!!
  HAPPY BIRTHDAY TOO YOU!!
  HAPPY BIRTDAY DEAR, PRETTY CYNTHIA HAPPY BIRTHDAY TOO YOOOUUUUU!!!!!!!!
  HAVE A VERY NICE DAY, DARLING!!!
  XXXXxxxxXXXX

  Reply
 • Mariekke

  20/04/2017

  Gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst!
  Geniet van je dag en tot morgen bij de #48uurlive.

  Reply
 • Lidia

  20/04/2017

  Fijne verjaardag!!! :-))

  Reply
 • Tamara TS

  20/04/2017

  Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!!!

  Reply
 • Britt

  21/04/2017

  Van harte gefeliciteerd, en dat je in de komende jaren nog maar steeds meer uit mag groeien in een volledige QUEEN, als je dat dan al niet was (voor mij wel), op naar een jaar met nóg meer sushi, nóg meer toffe looks en nog meer posts die ik van je wil zien, happy birthday girl ♥

  Reply
 • linda schreuders

  22/04/2017

  nooit te laat toch
  gaaf rijmpje en tja ik ben meer dan t dubbele dan dan heb je al kanalen hoor in je voor hoofd
  whaaa
  gefeliciteerd
  xxLinda

  Reply

Geef een reactie